• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bautista γράφει από την Αφρική
Οι εμπειρίες του από τη συμμετοχή του
Νέα 29/11/2011 - 12:38

Ο Alvaro Bautista συμμετέχει σε εκδήλωση της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Riders for Health» η οποία έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για όσους έχουν ανάγκη φαρμάκων στην Αφρική. Ο Ισπανός αναβάτης, ο οποίος είναι μέλος μιας ομάδας οδηγών οι οποίοι διασχίζουν την Ζάμπια για να συγκεντρώσουν χρήματα, έγραψε στην ιστοσελίδα του:

 

«Μόλις τελείωσε η δεύτερη ημέρα στην Ζάμπια και η πρώτη πλήρης ημέρα που οδήγησα στην Αφρική. Φτάσαμε στην χώρα και είχαμε στη διάθεσή μας μία ημέρα για να συνηθίσουμε τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσουμε. Δεν είναι τόσο γρήγορες όσο αυτές που έχω συνηθίσει όμως φαίνονται κατάλληλες γι’ αυτό που κάνουμε.

 

Το πρωί αφήσαμε το Lilayi και κατευθυνθήκαμε προς το Moorings, έξι ώρες μακριά. Είναι η πρώτη φορά που οδηγώ στην Αφρική και είναι μια μοναδική εμπειρία. Όταν δεις πόσο απομονωμένα είναι τα χωριά και πόσο κακοί οι δρόμοι, είναι προφανές ότι μοτοσυκλέτες είναι κατάλληλες και καταλαβαίνεις πόσο βοηθούν το ιατρικό προσωπικό στο έργο τους.  

 

Οδηγήσαμε μέσα από χωριά και συναντήσαμε πολλούς ανθρώπους. Αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν το πόσο χαρούμενα ήταν τα παιδιά. Αν και έχουν τόσα λίγα, χάρηκαν πολύ όταν μας είδαν. Ήταν όπως τα παιδιά στην Ισπανία όταν βλέπουν τον Άγιο Βασίλη.

 

Οδήγησα μόλις για μια ημέρα και ήδη η εμπειρία ήταν εκπληκτική. Πάντα ήξερα ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζω τους “Riders for Health” όταν έδινα αντικείμενά μου στις δημοπρασίες αλλά το να βλέπεις τι κάνουν με αυτά τα χρήματα είναι εκπληκτικό. Ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα.»

Επόμενο άρθρο »

SBK: Οι επίσημες ημέρες των δοκιμών του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Δοκιμές της Ducati Team Roma

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα