• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Οι δοκιμές της Pedercini Kawasaki
Στην Valencia, μαζί με την εργοστασιακή ομάδα
Νέα 01/12/2011 - 14:11

Η ομάδα της Pedercini Kawasaki βρέθηκε και αυτή στην Valencia για διήμερες δοκιμές, εκτός από την εργοστασιακή ομάδα που ήταν εκεί. Η ιδιωτική ομάδα είχε για οδηγό της τον Tati Mercado, από τα Superstock 1000, ο οποίος οδήγησε την ZX-10R. Αυτό έκανε πολλούς να θεωρούν ότι ο Αργεντινός οδηγός ίσως αναλάβει στα superbike την επόμενη χρονιά καθώς ο Roberto Rolfo θα πάει στην Moto2.  O Mercado δήλωσε σχετικά:

«Οι διήμερες δοκιμές ήταν πολύ θετικές για εμένα και θεωρώ ότι τα πήγα καλά, παρότι ήταν το πρώτο τεστ με superbike μοτοσυκλέτα. Κάθε φορά που έμπαινα στην πίστα βελτίωνα το στυλ οδήγησής μου για να ταιριάζει καλύτερα στην μοτοσυκλέτα. Βεβαίως χρειάζεται να βελτιώσουμε πολλούς τομείς τόσο στην μοτοσυκλέτα όσο και στο στυλ μου, αλλά θεωρώ ότι αυτές τις δύο ημέρες έμαθα πολλά. Χάρηκα την συνεργασία μου με την ομάδα και ανυπομονώ για τις δοκιμές της επόμενης χρονιάς, πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.»

 

Παρών στις δοκιμές ήταν και ο Bryan Staring, ο οδηγός της ομάδας την κατηγορία superstock, ο οποίος έκανε δοκιμές με διάφορες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας του. Ο Αυστραλός δήλωσε με την σειρά του:

«Χαίρομαι που οι δοκιμές πήγαν καλά. Δεν είχαμε κανένα σημαντικό πρόβλημα και συγκεντρώσαμε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε περισσότερο. Σε κάποιους τομείς κάναμε πρόοδο αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Έμαθα περισσότερα πράγματα για την ΖΧ10R, όλα καλά. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που δουλεύουμε στην ομάδα.»

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Laverty ταχύτερος την 3η ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Ετήσιο Εορταστικό Bazaar της «Hellinmoto»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα