• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Bradl δεν θα οδηγήσει μονοθέσιο F1
Απορρίφθηκε η πρόθεσή του να ανταλλάξει ρόλους με τον Vettel
Νέα 05/12/2011 - 13:21

Ο Stefan Bradl, o φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 και πλέον αναβάτης της LCR Honda στην μεγάλη κατηγορία, εξέφρασε την επιθυμία του να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Formula 1 και συγκεκριμένα αυτό της Red Bull. Ο Bradl, μιμούμενος τον Valentino Rossi, πρότεινε να οδηγήσει το μονοθέσιο και ο Sebastian Vettel (2η φωτογραφία), ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα του. Συγκεκριμένα ο Bradl είπε:

«Ευχαρίστως θα οδηγούσα ένα μονοθέσιο της Formula 1 και ο Sebastian θα μπορούσε να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα μου. Αυτή η ανταλλαγή θα είναι πιο δύσκολη γι’ αυτόν παρά για εμένα. 

Ωστόσο ο Δρ. Helmut Marko, Αγωνιστικός Σύμβουλος της Red Bull, απέρριψε κατηγορηματικά αυτή την πρόταση επειδή ενέχει κίνδυνο τραυματισμού για τoν Vettel.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει επειδή ο κίνδυνος να τραυματιστεί ο Sebastian οδηγώντας την μοτοσυκλέτα είναι μεγάλος.»  

 

Ο Vettel αποδέχτηκε (αναγκαστικά) την απόφαση της ομάδας του και επισήμανε:  

«Αν κάνεις ένα λάθος με το μονοθέσιο, θα βγεις εκτός πίστας. Όμως με την μοτοσυκλέτα μπορεί να πέσεις και να χτυπήσεις.»

Πάντως ο Γερμανός πιλότος της F1 δεν είναι εντελώς πρωτάρης σε ό,τι αφορά τις μοτοσυκλέτες. Μάλιστα πλήρωσε περίπου 70.000 ευρώ στον γνωστό Γερμανό κατασκευαστή Marcus Walz για να αποκτήσει μία από τις δημιουργίες του, την οποία βλέπουμε στην 1η φωτογραφία, που βέβαια η οδήγησή της δεν έχει καμία σχέση με τις σποτ μοτοσυκλέτες. Έτσι είναι δικαιολογημένοι οι φόβοι του "αφεντικού"!

Επόμενο άρθρο »

O Pirro στην Gresini CRT

« Προηγούμενο άρθρο

O Simoncelli σε Χριστουγεννιάτικη φιγούρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα