• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Burgess χαιρετίζει τους νέους κανονισμούς
Για τις ιδιωτικές δοκιμές των ομάδων
Νέα 19/12/2011 - 14:32

Ο Jeremy Burgess, o Aρχιμηχανικός του Valentino Rossi, εκφράστηκε θετικά για τους νέους κανονισμούς που ψήφησε η Επιτροπή GP και οι οποίοι –μεταξύ άλλων– επιτρέπουν να λαμβάνουν μέρος στις ιδιωτικές δοκιμές εξέλιξης των μοτοσυκλετών και οι επίσημοι οδηγοί τωνομάδων.

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός δήλωσε σχετικά:

«Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί, χρειάζεται να κάνουμε δοκιμές με τους καλύτερους αναβάτες μας. Το χρωστάμε στους φίλους της Ducati αλλά και στην εταιρεία και αν υστερούμε (σε σχέση με τις άλλες ομάδες), χρειάζεται να κάνουμε δοκιμές με τους επίσημους οδηγούς μας. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά. Θέλουμε να πλησιάσουμε τους πρώτους.

 

Βεβαίως έχουμε τους οδηγούς-δοκιμαστές μας αλλά, με όλο τον σεβασμό, αυτοί μπορούν να φτάσουν την εξέλιξη (της μοτοσυκλέτας) μέχρι ενός σημείου. Χρειαζόμαστε την πληροφόρηση από όλους τους επίσημους αναβάτες και όχι μόνο από τον Valentino. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς και να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα το συντομότερο δυνατό. Όταν είσαι στον πάτο πρέπει να επιταχύνεις ταχύτερα προς την κορυφή.  

 

Είναι σωστό ότι η Ducati δεν εξελίχθηκε όσο οι άλλες ομάδες τα τελευταία χρόνια έπειτα από την νίκη της το 2007. Το 2008, το 2009 και το 2010 δεν το έκαναν ενώ αντίθετα η Yamaha το έπραξε. Έτσι αυτή βελτιώθηκε. Η Honda δεν κέρδιζε αυτές τις χρονιές επειδή ήταν στην ίδια μοίρα με την Ducati. Ο Perdosa δεν κέρδισε πολύ περισσότερους αγώνες από τον Stoner αυτή την περίοδο. Η Yamaha ήταν η καλύτερη μοτοσυκλέτα εκείνης της περιόδου και πιθανότητα η καλύτερη της δεκαετίας. Ίσως η Honda κάνει το ίδιο σε λίγα χρόνια, όμως στην Ducati δεν πρέπει να μείνουμε πίσω από το γκρουπ των πρώτων».

Επόμενο άρθρο »

«Πληρωμένη» απάντηση του Rossi στον Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Monster Girls 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα