• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To Δώρο του Αι Βασίλη στον Rossi
Κατά 90% νέα η μοτοσυκλέτα για την Μαλαισία
Νέα 25/12/2011 - 20:45

Ο Valentino Rossi και ο Nicky Hayden έχουν ζητήσει το ίδιο δώρο από τον Αι Βασίλη φέτος. Μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Και ο Άγιος με βοηθό τον Filippo Preziosi δεν έκαναν διακοπές, αλλά δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμοι στις 31 Ιανουαρίου στην Μαλαισία, να παραδώσουν έστω και με διαφορά 31 ημερών το Δώρο. 

Κατά 90% η Ducati Desmosedici εκεί θα είναι νέα! Μάλιστα το ρεπορτάζ λέει ότι και το shakedown (η τελική δοκιμή λειτουργίας) θα αναβληθεί για την Sepang!

Είχε προγραμματιστεί ο δοκιμαστής της ομάδας Franco Battaini (στην φωτ. 2 από πτώση του στις δοκιμές της Βαλένθια), αλλά και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike Carlos Checa να κάνουν αυτήν την δοκιμή στα μέσα του Ιανουαρίου. Το ζητούμενο, που είναι να γίνει η Desmosedici πιο εύκολη και να δίνει πιο άμεση αίσθηση, μπορεί να επιτευχθεί με όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του ο Filippo Preziosi.

Ο Franco Battaini δήλωσε:

“Αυτό που με κάνει περισσότερο χαρούμενο είναι ότι οι εντυπώσεις μου από την οδήγηση της μοτοσυκλέτας συμπίπτουν με αυτές του Rossi, ενώ σε κάποια σημεία διαφέρουν από αυτές του Nicky Hayden που έχει ένα λίγο διαφορετικό στυλ οδήγησης. Εγώ, όπως και ο Valentino, έχω έρθει από τα 250 και αυτό πιθανώς είναι το κοινό μας σημείο”.

 

Το ερώτημα που προκύπτει ως προς τη νέα Desmosedici, είναι το ποιά θα πάει στην Madonna di Campiglio, στο Wrooom, όπου στις 9 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η καθιερωμένη επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Μάλλον εκεί θα έλθει μια μοτοσυκλέτα με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά ολοκληρωμένα και ο Preziosi θα αναλύσει τις καινοτομίες που θα ετοιμαστούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου. Άλλωστε όπως ο ίδιος πρόσφατα δήλωσε, είναι θετικό ότι και μετά το τριήμερο στην Μαλαισία θα μπορούν να εξελίξουν κι άλλο την μοτοσυκλέτα με δοκιμές και των δύο εργοστασιακών οδηγών, αρκεί να μην ξεπεράσουν την χρήση 240 ελαστικών που θα έχουν στη διάθεσή τους μέχρι το τέλος της χρονιάς!

Πάντως το ρεπορτάζ για τη νέα μοτοσυκλέτα επιβεβαιώθηκε και από τον Nicky Hayden, ο οποίος βρίσκεται στις ΗΠΑ και έγραψε στο twitter ότι “το μεγάλο αφεντικό” ο Filippo Preziosi σε επικοινωνία που είχαν για τις ευχές των Χριστουγέννων, του είπε ότι ο Αι Βασίλης θα του φέρει το Δώρο που θέλει!!

 

Επόμενο άρθρο »

H Kate θα δουλεύει για την VR46

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Oι Rossi, Lorenzo στην Καταλωνία το 2009

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα