• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Δεν μετανιώνω που πήγα στην Ducati»
Δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να επανέλθει στην κορυφή
Νέα 27/12/2011 - 00:39

Σε δηλώσεις του ο Valentino Rossi επισήμανε ότι δεν μετάνιωσε που πήγε στην Ducati, παρά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε φέτος, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε μία φορά, κάτι πρωτοφανές στην 16χρονη καριέρα του.

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι φεύγοντας από την Yamaha (στην φωτ.2 με την μπλούζα με την οποία αποχαιρέτησε την Μ1) θα ήταν εξίσου ανταγωνιστικός και στην Ιταλική ομάδα όμως η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Ο Rossi δήλωσε σχετικά:

«Μερικές φορές νιώθω σαν να το μετανιώνω όμως όταν το σκέφτομαι βαθύτερα πιστεύω ότι είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσω, συνεπώς δεν ήταν λάθος για εμένα. Η πρόκληση είναι μεγάλη και γοητευτική και αισθάνομαι έτσι ακόμα. Είναι καλύτερο να προσπαθούμε και να αντιμετωπίζουμε προβλήματα από το να μην προσπαθούμε καθόλου. Δεν θέλω να αναρωτιέμαι σε όλη μου την ζωή “κι αν έκανα αυτό;”.

 

Αγωνίζομαι και σε όλη την καριέρα μου έτσι πήρα όλες τις αποφάσεις μου και διασκεδάζω χάρη σε αυτές. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, δεν μετανιώνω. Αν το έκανα θα απογοήτευα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου και ξέρω ότι οι φίλοι μου περιμένουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Κάποιες φορές στο παρελθόν ξεκινούσα 11ος στον αγώνα και κατάφερνα να κερδίζω.

Φέτος, όταν βρέθηκα σε παρόμοια κατάσταση, οι φίλοι μου περίμεναν να κάνω το ίδιο και πίστευαν ότι ήταν δυνατόν να συμβεί. Όμως ευχόμουν να ήταν έτσι τα πράγματα. Λυπάμαι που απογοήτευσα τους φίλους μου αλλά δεν έχει τελειώσει το θέμα. Θα είναι δύσκολο αλλά μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε».

 

Ο Rossi πιστεύει ότι οι δυσκολίες της φετινής χρονιάς τον ενδυνάμωσαν και ότι οι άνθρωποι της Ducati θα τον βοηθήσουν να επιστρέψει ισχυρότερος το 2012. Όπως είπε:

«Η φετινή χρονιά με βοήθησε να γίνω πιο δυνατός όμως δεν με έκανε να αλλάξω τα συναισθήματά μου για το μέλλον μου. Θέλω να παραμείνω κάποια χρόνια ακόμα στο MotoGP και είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να επιστρέψω στην κορυφή και να παλέψω για τις πρώτες θέσεις. Σίγουρα θα είναι αδύνατο να κερδίσω 11 φορές σε μια χρονιά όμως μπορώ να είμαι πιο συχνά στο βάθρο (απ’ ό,τι φέτος). Προτεραιότητά μου είναι να επιστρέψω στην κορυφή με την Ducati και να πρέπει να το πράξουμε.

Δεν μπορούμε να τελειώσουμε έτσι την ιστορία και πρέπει να κάνουμε την μοτοσυκλέτα πιο ανταγωνιστική και να την φέρουμε πιο κοντά σε αυτές της Honda και της Yamaha».

Επόμενο άρθρο »

Συνεργασία Gresini και Ten Kate;

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Oι Rins και Oliveira στην Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα