• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Valentino Rossi “Οδηγός της Χρονιάς” 2011
Σύμφωνα με τους αναγνώστες του motograndprix.gr
Νέα 01/01/2012 - 11:08

Με διαφορά μόλις 2 ψήφων στους 1322 που ψήφισαν στην δημοσκόπηση του motograndprix.gr o Valentino Rossi με ποσοστό 41.3% αναδείχτηκε “Οδηγός της Χρονιάς” 2011, “για το πείσμα του”, όπως έλεγε η σχετική υποσημείωση στο χώρο της δημοσκόπησης. 

Μόλις 2 ψήφους λιγότερους συγκέντρωσε ο Marco Simoncelli που με ποσοστό 41.15% πήρε την 2η θέση, παρά το ότι λίγο πριν το τέλος της ψηφοφορίας είχε περάσει στην 1η θέση και έδειχνε το φαβορί, με αυτούς που τον ψήφισαν να λένε ότι “δεν έκλεινε το γκάζι ποτέ”.

Στην 3η θέση, αλλά με μεγάλη διαφορά και με ποσοστό 14.52% είναι ο Πρωταθλητής του 2011, ο Casey Stoner, ενώ στην 4η θέση με ποσοστό 3.03% ο Jorge Lorenzo ψηφίστηκε από 40 Έλληνες που θαύμασαν την μαχητικότητά του.

 

Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει την δημοφιλία του Rossi και την πίστη που έχουν σε αυτόν πολλοί Έλληνες, αφού τον ανέδειξαν “Οδηγό της Χρονιάς”, στην χειρότερη - αγωνιστικά – χρονιά της καριέρας του, στη διάρκεια της οποίας με πείσμα προσπάθησε να κάνει το καλύτερο και ίσως αυτό που μέτρησε περισσότερο είναι η επιμονή του να μείνει στην ίδια ομάδα και να προσπαθήσει το 2012 να επιστρέψει στις μάχες της κορυφής.

 

Επόμενο άρθρο »

Και τον Δεκέμβριο το motograndprix.gr #1

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Valentino Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα