• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi II: “Θέλω να πάω καλά με την Ducati”
Είναι νωρίς, αλλά δεν το αποκλείω να γυρίσω στις Ιαπωνικές!
Νέα 10/01/2012 - 18:25

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Όπως ήταν φυσικό ρωτήσαμε τον Valentino Rossi γιατί τι θα κάνει με το συμβόλαιό του που λήγει φέτος και για το αν σκέφτεται να γυρίσει πίσω σε μια Ιαπωνική μοτοσυκλέτα. Η απάντησή του και το ύφος του έδειξε ότι θέλει όσο τίποτε άλλο να καταφέρει να κερδίζει με την Ducati, χωρίς όμως να αποκλείει τελείως κάτι άλλο για το μέλλον!

“Είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να μιλάμε για το συμβόλαιο του 2013. Μπορούμε σιγά – σιγά να βελτιωθούμε και να αρχίσουμε να κερδίζουμε. Θέλω να πάω καλά με την Ducati και έτσι να μείνω στην ομάδα και αν γίνεται να τελειώσω την καριέρα μου με την Ducati”, ήταν η απάντηση στην ερώτηση.

Όταν ένας Ιταλός δημοσιογράφος τον πίεσε να απαντήσει για το τι θα γίνει αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, είπε:

“Μετά θα δούμε, ποιος ξέρει αν θα γυρίσω στις Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες. Δεν μπορείς να πεις ότι αποκλείεται!”

 

Σε ερώτησή μας για το αν σκέφτεται και το WRC αν φύγει από το MotoGP, μετά την τελευταία του επιτυχία απέναντιστον Loeb, δήλωσε (φανερά ικανοποιημένος):

“Το να κερδίσω δύο ειδικές από τον Loeb ήταν κάτι πολύ σπουδαίο για μένα! Ναι, το WRC είναι κάτι που θα κάνω, όταν τελειώσω με τις μοτοσυκλέτες. Όχι όλο το πρωτάθλημα, γιατί είναι πολλοί οι αγώνες, αλλά αρκετούς – επιλεγμένους".

Επίσης απάντησε σε ερώτησή μας σχετικά με τους τραυματισμούς που γίνονται σε μοτοκρός: “Είμαστε οδηγοί μοτοσυκλέτας και πρέπει να προπονούμαστε με μοτοσυκλέτες. Το μοτοκρός και η μοτοσυκλέτα γενικότερα είναι επικίνδυνο, αλλά πρέπει να το κάνουμε!”

Κατόπιν η συζήτηση πήγε στις CRT μοτοσυκλέτες και το μέλλον του MotoGP:

“Σε έναν τέλειο κόσμο θα είχαμε 24 εργοστασιακές μοτοσυκλέτες στην σχάρα εκκίνησης. Όμως ο κόσμος αυτήν την στιγμή έχει οικονομικά προβλήματα και χρειαζόμαστε τις CRT μοτοσυκλέτες. Απλά ελπίζουμε η διαφορά τους να μην είναι τόσο μεγάλη από τις εργοστασιακές”.

Και συνέχισε αναφορικά με τα 1000αρια:

“Θα είναι λίγο διαφορετικές μοτοσυκλέτες. Το μοτέρ πάει καλύτερα, είναι πιο εύκολο και είναι ένα βήμα μπροστά. Ελπίζω η Yamaha να είναι πιο κοντά στην Honda και βέβαια να βρεθούμε και εμείς εκεί κοντά”.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: Η άφιξη των οδηγών στην Madonna di Campiglio

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Πιστεύω στην Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα