• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: «Χρόνια Πολλά Marco!»
Πλάνα από την εκδήλωση που έγινε προς τιμή του
Νέα 22/01/2012 - 19:07

Η πρώτη εκδήλωση για να γιορταστούν τα γενέθλια του Marco Simoncelli, έπειτα από τον θάνατό του, πέρασε στην Ιστορία. Ο αείμνηστος αναβάτης θα γιόρταζε την 25η επέτειό του αν δεν είχε συμβεί το τραγικό γεγονός στις 23 Οκτωβρίου στην Μαλαισία. Οι φίλοι του που συγκεντρώθηκαν στο στάδιο του Rimini είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ή να δουν στιγμές από την ζωή του Marco σε βίντεο που προβλήθηκαν σε γιγαντοοθόνες.

 

Όπως έγινε γνωστό, παρόντες δεν ήταν μόνο Ιταλοί φίλοι του αλλά και θαυμαστές του από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία και την Ολλανδία. Την ημέρα της εκδήλωσης η Δημοτική αρχή του Coriano, της πόλης που ζούσε ο «Sic», ανακοίνωσε ότι το αθλητικό κέντρο που υπάρχει σε αυτή μετονομάστηκε σε «Palazzetto dello Sport Marco Simoncelli», ενώ το λεωφορείο που κάνει την διαδρομή από το Coriano μέχρι το πάρκο Aquafan και το Riccione θα έχει μόνιμα τον αριθμό «58».

 

Οι γονείς του Marco ήταν παρόντες και παρουσίασαν ένα τραγούδι το οποίο έχει τίτλο «Marco piega a mille all’ora» («Ο Marco πλαγιάζει με χίλια την ώρα») και τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα πάνε στο ίδρυμα «Marco Simoncelli».

O πατέρας του Paolo δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αν είναι αλήθεια ότι υπάρχουν άγγελοι, τότε ο Marco θα χορεύει εκεί πάνω».

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε μερικά βίντεο από την εκδήλωση.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Μικρή η πιθανότητα συμμετοχής του Hernandez

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: Τώρα θέλουμε τα αποτελέσματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα