• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To Μugello καλύτερο Grand Prix του 2011
Το ψήφισαν οι ομάδες του MotoGP
Νέα 24/01/2012 - 21:22

Όπως έγινε γνωστό, στο περσινό Grand Prix του Mugello παραβρέθηκαν 85,000 θεατές οι οποίοι είδαν τον Jorge Lorenzo να παίρνει την δεύτερη νίκη της χρονιάς, έπειτα από μονομαχία με τον Casey Stoner. 

Παρότι έβρεχε το τριήμερο του αγώνα, οι αναβάτες κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους συγκριτικά με το 2010 χάρη στην νέα άσφαλτο που στρώθηκε στην πίστα πέρσι. Οι εργασίες που έγιναν σε αυτή αφορούσαν και τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, οι οποίες αναβαθμίστηκαν, όπως π.χ. τα paddock.

 

Ο Paolo Poli, CEO της πίστας, δήλωσε υπερήφανος από την διάκριση και τόνισε σχετικά: "Θεωρώ αυτό το βραβείο ως αναγνώριση της Ιταλικής υπεροχής σε όλο τον κόσμο. Είναι απόδειξη ότι η Ιταλία μπορεί να απαντήσει - με την δυναμική της παράδοσης και της εφευρετικότητας - στις παγκόσμιες προκλήσεις που υπάρχουν σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Το Ιταλικό Grand Prix θα παραμείνει η πιο σημαντική διοργάνωση στο αγωνιστικό ημερολόγιό μας τα επόμενα χρόνια. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε την θετική σχέση μας με την IRTA και την Dorna, ο επαγγελματισμός των οποίων έχει κάνει τους αγώνες μοτοσυκλετών να είναι πιο επιτυχημένοι και πιο δημοφιλείς από ποτέ".

 

Ο Herve Poncharal, Πρόεδρος της IRTA, επισήμανε:

"Το καλύτερο Grand Prix της χρονιάς ψηφίζεται από τις ομάδες και οι ομάδες μιλάνε με τους οδηγούς, με τους μηχανικούς και τους δημοσιογράφους. Συνεπώς δεν είναι μόνο η πίστα, είναι μια ολότητα. Το πώς αισθάνεται ο καθένας για ένα GP και κατά πόσο ο καθένας αισθάνεται σαν στο σπίτι του κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του. Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισαν τον Τίτλο για πέμπτη φορά. Χαίρομαι που θα επιστρέψουμε εκεί σύντομα". Θυμίζουμε ότι πέρσι τα στελέχη της Dorna και της πίστας του Mugello συμφώνησαν για την πενταετή περαιτέρω ύπαρξη του συγκεκριμένου Grand Prix στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ως το 2016.

 

Επόμενο άρθρο »

Video: O Bayliss επιστρέφει στις αγωνιστικές ρίζες του

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Ducati Cardion AB GP12

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα