• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Αισιόδοξος παρουσιάζεται ο Luis d' Antin, παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της ομάδας του κατά τη διάρκεια των δοκιμών δεν ήταν καλά.
Νέα
Ο John Hopkins δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα, αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αισθητά.
Νέα
Στον αγώνα του Estoril θα προμηθευτούν τον νέο κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες οι αναβάτες της Tech 3.
Νέα
Ο Andrea Dovizioso ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στα motoGP. Ο αναβάτης από το Σαν Μαρίνο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις των χειμερινών δοκιμών σημειώνοντας πολύ καλούς χρόνους.
Νέα
Τα τελευταία πέντε χρόνια τον είχαμε συνηθίσει να ηγείται των προσπαθειών της Ducati. Φέτος, τα πράγματα αλλάζουν.
Νέα
Mπορεί τα αποτελέσματά του στις δοκιμές να ήταν απογοητευτικά, παρ' όλα αυτά ο Marco Melandri δεν χάνει την αισιοδοξία του.
Νέα
H Repsol Honda δυσκολεύτηκε αρκετά στις δοκιμές του Κατάρ. «Επιστρέψαμε στην πραγματικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Nicky Hayden.
Νέα
Το γεγονός ότι οι αναβάτες «δορυφορικών» ομάδων της Honda ήταν ταχύτεροι από τον ίδιο και τον Hayden, τον προβληματίζει και τον ενοχλεί. Η Repsol Honda δεν πήγε καλά στις δοκιμές του Κατάρ, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκειά του Pedrosa.
Νέα
Οι Yamaha πήγαν πολύ καλά στις νυχτερινές δοκιμές του Κατάρ. Όλες πλην μίας, αυτής του Valentino Rossi, του μοναδικού αναβάτη της εταιρίας που θα τρέχει φέτος με λάστιχα της Bridgestone.
Νέα
Το λευκό ανθρωπάκι-σήμα κατατεθέν της Michelin, ο Bibendum, φουσκώνει και πάλι από υπερηφάνεια.
Νέα
Ο Casey Stoner χρειάστηκε μολις 45 λεπτά για να μπορέσει να συνηθίσει υπό το φως των προβολέων στην πίστα Losail του Κατάρ...
Σύνολο: 13343| Σελίδα 1108από 1112
Επιλογή σελίδας: