• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Ονειρικό ντεμπούτο για τον Jorge Lorenzo στα MotoGP που ξεκίνησε την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία παίρνοντας την pole position και τερματίζοντας δεύτερος στον νυχτερινό αγώνα του Qatar.
Νέα
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Casey Stoner έκανε τα δύσκολα, εύκολα στο Qatar, μετατρέποντας σε υγιεινό περίπατο τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην ιστορία των GP.
Νέα
O Casey Stoner και η Ducati του με τα Bridgestone, έκαναν προς το τέλος του αγώνα τη διαφορά.
Νέα
Ο Jorge Lorenzo διέλυσε τον καλύτερο χρόνο που είχε γίνει ποτέ σε διαδικασία κατατακτήριων δοκιμών.
Νέα
Η 7η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές δεν πτοεί τον Valentino Rossi που καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα του Qatar.
Νέα
Οι αναβάτες της Bridgestone δυσκολεύτηκαν αρκετά στις κατατακτήριες δοκιμές. Καλύτερος οδηγός της εταιρίας ήταν ο Casey Stoner, που θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την 4η θέση του γκριντ.
Νέα
Μαγικές στιγμές για τον Jorge Lorenzo, που ξεκινάει ονειρικό τρόπο την καριέρα του στα motoGP. Ο 20χρονος Ισπανός θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την pole position, πράγμα σπάνιο για πρωτοεμφανιζόμενο στην κορυφαία κατηγορία.
Νέα
Η Tech 3 πανηγυρίζει την καλύτερή εμφάνιση της ιστορίας της σε κατατακτήριες δοκιμές με τετράχρονες μοτοσυκλέτες. James Toseland και Colin Edwards έφεραν τις «δορυφορικές» YZR-M1 στην πρώτη σειρά του γκριντ στέλνοντας μήνυμα στη "μαμά" Yamaha.
Νέα
Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα στατιστικά των τριών κατηγοριών ενόψει των αγώνων της Κυριακής.
Νέα
Το πρόβλημα των περισσότερων ομάδων είναι η αυξημένη κατανάλωση λόγω του κρύου
Νέα
Σύνολο: 30418| Σελίδα 2529από 2535
Επιλογή σελίδας: