• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ξεκινάω συνομιλίες με Yamaha!
Στόχος μου ένα ακόμα διετές συμβόλαιο
Νέα 15/05/2014 - 23:52

Ο Valentino Rossi ενδεχομένως να είναι το δεύτερο μεγάλο όνομα του Πρωταθλήματος, που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Ο Vale ξεκίνησε τη σεζόν με δηλώσεις συγκρατημένης αισιοδοξίας, όσον αφορά στο αν θα συνέχιζε την καριέρα του, ή θα σταματούσε μη μπορώντας να χτυπήσει τους τρεις Ισπανούς μπροστά του.

 

Πλέον, μετά από τέσσερεις αγώνες και δυο δεύτερες θέσεις σε Κατάρ και Jerez, ο Rossi υπογράμμισε στη συνέντευξη τύπου στο Le Mans: "Ναι, νομίζω ότι θα συνεχίσω".

 

"Πέρυσι έκανα μερικούς καλούς αγώνες και πήρα μια νίκη, αλλά ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν ήμουν αρκετά μακριά από τους πρώτους τρεις", εξήγησε. "Ήθελα να δω αν φέτος θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και ειλικρινά νοιώθω καλύτερα!"

 

"Το διασκεδάζω πραγματικά, θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να δουλεύω με την Yamaha και τους μηχανικούς μου. Στα πλάνα μου είναι να υπογράψουμε ακόμα ένα διετές συμβόλαιο και νομίζω ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες, στους επόμενους αγώνες, θα μιλήσουμε με την Yamaha για να συνεχίσουμε".

 

Τα λεφτά φυσικά δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Ιταλό εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος δέχτηκε μείωσε στις απολαβές του προκειμένου να επιστρέψει σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με το Forbes, ο Vale αμείβονταν με περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ, ετησίως, στην Ducati!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Μάθημα ιστορίας!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν σκέφτηκα τα χρήματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα