• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: ΕΔ1
Πρώτος ο Vinales, τέσσερεις Ισπανοί μπροστά!
Νέα 16/05/2014 - 12:13

Χάρη στον προτελευταίο του γύρο - και σε συνδυασμό με την πτώση του Efren Vazquez που ήταν πρώτος μέχρι εκείνο το σημείο - ο Isaac Vinales έχει τη χαρά να βλέπει το όνομά του στην πρώτη θέση των ΕΔ1.

 

Ο Efren Vazquez  - ελέω πτώσης - έμεινε δεύτερος και 0.124δ πίσω από τον συμπατριώτη του, όντας η πρώτη από τις τρεις Honda που κυνήγησαν την πρώτη θέση από τον Isaac Vinales.

 

Η δεύτερη καλύτερη Honda ήταν αυτή του Alex Marquez, ο οποίος κέρδισε για 26 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον ομόσταυλό του, Alex Rins. Οι δυο πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος, οι οποίοι είναι και οι μόνοι αναβάτες με νίκη μετά από τέσσερεις αγώνες, έμειναν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Romano Fenati έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jack Miller. Πολύ καλή η παρουσία του Niccolo Antonelli - στην έβδομη θέση - ενώ δυνατό ξεκίνημα έκανε και ο Alessandro Tonucci (8ος) που ήταν παράλληλα και η καλύτερη Mahindra του grid!

 

Ο Φινλανδός Nikla Ajo ήταν ένατος, ενώ έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Hafiq Azmi στη δεκάδα, με τον Μαλαίσιο να μένει 15 χιλιοστά πίσω από το χρόνο του Φινλανδού. Ο Θανάσης Σίσσης έκανε τον 25ο χρόνο, δοκιμάζοντας πολλές ρυθμίσεις με τη νέα του μοτοσυκλέτα, για να βρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο set-up.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ1: Το 1-2 το HRC!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Μάθημα ιστορίας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα