• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ1: Το 1-2 το HRC!
Πρώτος ο Marquez, τρίτος ο Rossi!
Νέα 16/05/2014 - 13:02

Ο Marc Marquez, λίγα μόλις 24ωρα μετά την ανακοίνωση ότι ανανέωσε με το HRC μέχρι και το 2016, ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά στην πίστα του Le Mans κατακτώντας την πρώτη θέση!

 

Ο Dani Pedrosa - μετά την επέμβασή του στο χέρι για arm pump - έγραψε το δεύτερο καλύτερο χρόνο κι έκανε το 1-2 για το HRC, δείχνοντας σε καλή κατάσταση πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

 

Τρίτος ο Valentino Rossi, ο οποίος δοκιμάζοντας ρυθμίσεις στην αρχή δεν ήταν απειλητικός, για να κάνει στο τελευταίο λεπτό την επίθεσή του στους χρόνους και με έναν γύρο στο 1:34 να πάρει την τρίτη θέση!

 

Ο τελευταίος γύρος του Jorge Lorenzo δεν του έδωσε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση, αν και νωρίτερα είχε ανέβει μέχρι και δεύτερος. Οι Alvaro Bautista και Stefan Bradl μοιράστηκαν μερικά λεπτά στις πρώτες θέσεις, προτού υποχωρήσουν στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Andrea Dovizioso, ο οποίος ήταν μισό δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Marquez, με τους πρώτους δέκα αναβάτες να έχουν διαφορές λίγο πάνω από εφτά δέκατα! Αντίθετα απογοητευτικός ήταν ο Cal Crutchlow, ο οποίος πήρε μόλις την 12η θέση.

 

Ανάμεσα στα αδέλφια Espargaro - με τον Pol να είναι 8ος και τον Aleix 10ος - πήρε θέση ο Andrea Iannone. O Bradley Smith είχε μια πτώση στα πρώτα πέντε λεπτά των ΕΔ1 και στη συνέχεια, πάνω στη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, πήρε την 11η θέση.

 

Στις τελικές ταχύτητες ο Alvaro Bautista έγραψε 308,7χλμ/ώρα, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο ρεκόρ τελικής που κατέχει από το 2012 ο Hector Barbera (πάνω στην Ducati τότε) με 309,1χλμ/ώρα.

 

Δείτε τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2 ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα ο Rabat!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα