• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3 ΕΔ2: Η αντεπίθεση των Honda!
Alex Marquez και Alex Rins στις πρώτες θέσεις!
Νέα 16/05/2014 - 16:25

Οι δυο Honda των Alex Marquez και Alex Rins - των δυο ομόσταυλων στην Estrella Galicia - πήραν τις πρώτες θέσεις στα δεύτερα ελεύθερα της Moto3, πετυχαίνοντας παράλληλα τους καλύτερους χρόνους της ημέρας!

 

Ο Marquez κέρδισε για 41 χιλιοστά τον Rins, την ώρα που οι πέντε πρώτοι έσπασαν το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα του LeMans, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα 0,150δ!

 

Η πρώτη ΚΤΜ είναι αυτή του Jack Miller, ο οποίος με τον τελευταίο του γύρο κατέλαβε την τρίτη θέση, 7 χιλιοστά πίσω από τον Rins. Ο Isaac Vinales - που είχε τον καλύτερο χρόνο το πρωί - ήταν τέταρτος.

 

Εντυπωσιακός ο Enea Bastianini, έφτασε λίγο πριν το τέλος ως και τη δεύτερη θέση, για να πέσει στην εξαιρετική για τον ίδιο πέμπτη! Στην έκτη θέση ο Romano Fenati, πίσω από τον συμπατριώτη του, ενώ ο McPhee ολοκλήρωσε όγδοος, έχοντας κι αυτός μερικά λεπτά που φιγουράρισε στις πρώτες θέσεις.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν ο Miguel Oliveira - η καλύτερη Mahindra μιας και ο Tonucci που ήταν καλύτερος το πρωί είχε μια πτώση κι έκανε μόλις 7 γύρους στις ΕΔ2 - ο Karel Hanika (ο οποίος πλασάρεται στη δεκάδα για πρώτη φορά το Σ/Κ) και ο Francesco Bagnaia, ο ομόσταυλος του Fenati.

 

Εμφανώς βελτιωμένος κι έχοντας βρει ρυθμίσεις που του αρέσουν στην Mahindra του, ο Θανάσης Σίσσης βελτίωσε πολύ το χρόνο του και ανέβηκε στην 17η θέση, με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή!

 

Η έκτακτη συμμετοχή, Renald Castillon με Honda, είχε μια άσχημη πτώση στην άσφαλτο μετά από ένα highside και μεταφέρθηκε εκτός πίστας με φορείο έχοντας τραυματίσει τον αριστερό του καρπό.

 

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΕΔ2: Marquez-Iannone κάτω από το ρεκόρ πίστας!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2 ΕΔ1: Δυνατό ξεκίνημα ο Rabat!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα