• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Μηδενική πρόοδος!
Ακόμα ένα απογοητευτικό Σ/Κ για την PATA Honda
Νέα 24/06/2014 - 12:56

Πολύ απογοητευμένος ο Jonathan Rea μετά το τέλος και του έβδομου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος SBK, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι επαναλαμβάνει τις ίδιες δηλώσεις...

 

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες του σε Assen και Imola, ο Rea δεν έχει καταφέρει να διεκδικήσει θέσεις που οδηγούν στο βάθρο. Ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών και δεν φτάνει το να ελπίζουν μόνο ότι η μοτοσυκλέτα θα δουλέψει καλύτερα στους επόμενους γύρους.

 

«Νοιώθω ότι έχουμε κάνει μηδενική πρόοδο... είναι πολύ εκνευριστικό να μην μπορούμε να διορθώσουμε τα προβλήματα που έχουμε όλη τη σεζόν. Αρχίζω και ακούγομαι σαν χαλασμένη κασσέτα...», σχολίασε.

 

«Καταφέραμε να πάρουμε μια θέση στην πρώτη πεντάδα, στο δεύτερο σκέλος, αλλά οι μπροστά ήταν πολύ μακριά μας. Μπορώ να οδηγήσω τη μοτοσυκλέτα τόσο, όσο καλά δουλεύει. Δεν μπορούμε απλά να ελπίζουμε ότι στον επόμενο γύρο θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά και να βρούμε διαφορετικές λύσεις».

 

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, διότι ξέρουμε ότι δεν έχουμε πάρει το καλύτερο από την CBR αυτό το Σ/Κ. Ξέρω ότι την κατάλληλη ημέρα και στο κατάλληλο περιβάλλον, η μοτοσυκλέτα είναι ικανή για πολύ, πολύ περισσότερα! Όλοι μας νοιώθουμε ότι δεν αποδίδουμε σύμφωνα με τα αναμενόμενα κι έτσι πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά και να διορθώσουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», πρόσθεσε.

 

Παρά τα προβλήματα στους τελευταίους γύρους, ο Jonathan Rea παραμένει αουτσάιντερ για το φετινό Τίτλο, χάρη κυρίως στη σταθερότητά του που τον φέρνει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 52 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο αλλά μόλις 13 πίσω από τη δεύτερη θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δεν θα συνεχιστεί για πάντα!

« Προηγούμενο άρθρο

HRC: Δεν θα γίνει μείωση στον Dani!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα