• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Στόχος το 10 στα 10!
«Πάντα μ’ άρεσε η πίστα εκεί!»
Νέα 07/08/2014 - 12:15

Ανίκητος στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο Marc Marquez θα προσπαθήσει να φτάσει τις δέκα συνεχόμενες νίκες στην Indianapolis, στην αμερικάνικη πίστα όπου φιλοξενεί τον επόμενο γύρο MotoGP αυτό το Σ/Κ!

Το εντυπωσιακό σερί του Marquez, χαρίζει στον αναβάτη της Repsol Honda μια διαφορά 77 βαθμών στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 παραμένει αήττητος επί αμερικανικού εδάφους στη μεγάλη κατηγορία.

«Το διάλειμμα ήταν ό,τι χρειαζόμασταν, για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας αλλά και για να προπονηθούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μισό», σχολίασε ο Marquez. «Είχα χρόνο να σκεφτώ για τις εκπληκτικές μας εννέα νίκες και τώρα ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα μου!»

Η πίστα στην Indianapolis έχει μερικές αλλαγές, με ανασχεδιασμό των στροφών 3, 4, 7, 15 και 16, ενώ και στο εσωτερικό της έχει περαστεί νέα άσφαλτος.

«Πάντα μου άρεσε η πίστα εκεί και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις αλλαγές που έχουν γίνει. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στα πρώτα ελεύθερα και στη συνέχεια να βρούμε το ρυθμό μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», πρόσθεσε ο 21χρονος άσος.

Να θυμίσουμε ότι ο Marquez πήρε την παρθενική του νίκη επί αμερικανικού εδάφους - στη μεγάλη κατηγορία - πέρυσι στον αγώνα του Τέξας, ενώ στη συνέχεια επικράτησε τόσο στην Laguna Seca, όσο και στην Indianapolis. Φέτος, έχει κερδίσει ήδη στο Τέξας, ενώ με την απουσία της Laguna από το ημερολόγιο, ο γύρος στην Indy είναι ο τελευταίος που θα γίνει στην Αμερική.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έρχονται δύσκολες πίστες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα