• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!
Θέλω να παλέψω και να προσπαθήσω να νικήσω!
Νέα 07/08/2014 - 13:13

Ο Jorge Lorenzo θέλει να αφήσει πίσω του το καταστροφικό πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής σεζόν και να αντιστρέψει την κατάσταση παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο στους εννέα τελευταίους αγώνες της χρονιάς.

Ο Ισπανός άσος είναι ο μόνος από τους fantastic 4 που δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο Lorenzo είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, με μόλις τρία βάθρα στο πρώτο μισό του 2014.

Είναι σαφώς η χειρότερη παρουσία του Ισπανού στη μεγάλη κατηγορία, χειρότερη και από την παρθενική του σεζόν το 2008, όταν είχε στο ίδιο χρονικό σημείο τέσσερα βάθρα και μια νίκη.

«Επιστρέφουμε στη δουλειά!», σχολίασε ο Lorenzo! «Μετά από τη χαλάρωση των διακοπών, ανυπομονώ να ανέβω στη μοτοσυκλέτα. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις μερικές ημέρες διακοπών, για να ξεκουραστείς σωματικά αλλά και πνευματικά».

«Στη διακοπή ξεκουράστηκα, αλλά και συγκεντρώθηκα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Έχουν μείνει ακόμα εννέα αγώνες και θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! Θέλω να παλέψω και να προσπαθήσω να νικήσω! Στον προηγούμενο αγώνα στην Γερμανία, ένοιωσα άνετα στη μοτοσυκλέτα».

«Έτσι, θεωρώ ότι μπορώ να είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση για το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος. Ανυπομονώ να οδηγήσω στην Indy, ειδικά με τη νέα άσφαλτο, ώστε να δω αν θα είναι καλύτερη για εμάς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε.

Να σημειώσουμε ότι ο Jorge Lorenzo είναι ο τελευταίος αναβάτης που κατάφερε να κερδίσει επί αμερικανικού εδάφους, το 2010 στη Laguna, χωρίς να οδηγεί μοτοσυκλέτα της Honda. Ο Ισπανός παράλληλα, έχει ένα δυνατό σερί στην Indianapolis, μετρώντας πέντε βάθρα (και μια νίκη το 2009) που είναι και τα περισσότερα από κάθε άλλον αναβάτη.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Στην Indy για τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Στόχος το 10 στα 10!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα