• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Πολύπλοκη πίστα
Crutchlow: Θα δώσω τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα!
Νέα 08/08/2014 - 10:26

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Cal Crutchlow γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο στον επόμενο αγώνα της χρονιάς, στην πίστα της Indianapolis.

Ο Dovi, ο οποίος έχει ένα βάθρο στη συγκεκριμένη πίστα το 2012, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ducati και θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση στην Indy για να κρατήσει την τέταρτη θέση που έχει στη βαθμολογία.

«Πρόκειται για μια περίεργη πίστα, αλλά φέτος έχει αλλάξει η δομή της και με τη νέα άσφαλτο θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Είναι πάντως μια ιδιαίτερα πολύπλοκη πίστα για όλους μας. Δεν έχω και πολύ τύχη εκεί. Το 2012 ανέβηκα στο βάθρο, αλλά φέτος είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο. Όπως και να ‘χει, είμαστε στην τέταρτη θέση και θα παλέψω σκληρά για να διατηρηθώ εκεί», σχολίασε.

Από την πλευρά του, ο Cal Crutchlow μόλις πριν μερικά 24ωρα έκανε γνωστό ότι τελικά θα φύγει από τους κόκκινους του χρόνου, συνεχίζοντας την καριέρα του στην LCR Honda.

«Ανυπομονώ για την Indy και η προσέγγισή μου θα είναι ίδια όπως κάθε φορά: θα δώσω τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρυσι πήρα μια καλή πέμπτη θέση (σ.σ. που είναι και η καλύτερή του) αλλά φέτος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα με την Ducati. Υποφέραμε πολύ με την υποστροφή στην Γερμανία, έτσι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε στην Indianapolis», είπε ο Βρετανός.

Επόμενο άρθρο »

O Crutchlow μιλά για την απόφασή του

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Pedrosa για την Indy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα