• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ1: Δυνατός ο Rossi!
Κανείς Ισπανός στις τρεις πρώτες θέσεις!
Νέα 08/08/2014 - 18:40

Στη «νέα» Indianapolis, ο ValentinoRossi ήταν αυτός που ξεχώρισε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της ημέρας, με τον Ιταλό άσο να «ανοίγει» το δρόμο στις άλλες Yamaha, χρησιμοποιώντας το σκληρό πίσω ελαστικό και γράφοντας το πολύ καλό 1:34.535!

Με τη νέα σχεδίαση της πίστας δεν ισχύουν οι χρόνοι των προηγούμενων χρόνων, πάντως επαληθεύθηκε το γεγονός ότι με τις αλλαγές η πίστα έγινε πιο γρήγορη, με τον Rossi να είναι σχεδόν 4,5δ γρηγορότερος από το χρόνο που χάρισε πέρυσι την pole position στον Marquez.

Ο τελευταίος ήταν για το μεγαλύτερο διάστημα στην πρώτη θέση, στο τέλος όμως – και καθώς η πίστα στέγνωνε ολοένα και περισσότερο – υποχώρησε στην πέμπτη θέση, 0,350δ από την κορυφή. Μπροστά του ο Bradley Smith, σε μια από τις τελευταίες του προσπάθεις να αντιστρέψει το κλίμα και να παραμείνει στη θέση του, και οι Andrea Iannone (με το μαλακό πίσω ελαστικό βέβαια) και Pol Espargaro.

Οι τρεις αυτοί αναβάτες, πίσω από τον Rossi, είχαν διαφορές που δεν ξεπέρασαν το 0,150δ από τον Ιταλό σούπερ σταρ. Εκτός πεντάδας οJorge Lorenzo και πάνω από μισό δευτερόλεπτο πάνω από το χρόνο του ομόσταυλού του. Με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύει ο Redding ότι αξίζει να βρίσκεται στη μοτοσυκλέτα του Bautista, με τον Βρετανό να είναι στην έβδομη θέση.

Ο Aleix Espargaro φόρεσε και αυτός το μαλακό πίσω ελαστικό, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο τουRedding. Άφησε πάντως πίσω του τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Ducati, με τον Dovi να είναι ένατος και τον Crutchlow να βελτιώνεται στο τέλος (είχε πέσει ως και την 20η θέση) και να παίρνει την 12η θέση.

Εξαιρετική η παρουσία του Yonny Hernandez – πάνω στην GP13 μοτοσυκλέτα της Ducati – και ο Κολομβιανός απολαμβάνει μια θέση μέσα στη δεκάδα, 56 μόλις χιλιοστά πίσω από τον Andrea Dovizioso και την GP14. Στο τελευταίο του Grand Prix στην Αμερική, ο Colin Edwards πήρε μια ενθαρρυντική 11η θέση!

Πολύ πιο κάτω θα συναντήσουμε τον Dani Pedrosa, ο οποίος δεν βελτίωσε το χρόνο του στα τελευταία λεπτά κι έμεινε 16 ος με τη διαφορά του από την κορυφή στο 1,8δ! Ελάχιστα πίσω του ο Alvaro Bautista, που και η δική του θέση συνιστά μια μεγάλη έκπληξη.

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2 ΕΔ1: O Rabat στην πρώτη θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3 ΕΔ1: Καλό ξεκίνημα για Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα