• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2 ΕΔ1: O Rabat στην πρώτη θέση!
Πολύ κοντά ο Aegerter, μίνι εκπλήξεις στις πιο πίσω θέσεις
Νέα 08/08/2014 - 18:58

Ο Tito Rabat ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το δέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κατακτώντας την πρώτη θέση στις ΕΔ1 που ολοκληρώθηκαν πριν από μερικά λεπτά στην πίστα της Indianapolis.

Ο Ισπανός πάντως συνάντησε σθεναρή αντίσταση στο πρόσωπο του Dominique Aegerter, ο οποίος τον πλησίασε στα 40 χιλιοστά του δευτερολέπτου, χωρίς όμως να καταφέρει να του πάρει την πρωτιά.

Από εκεί και κάτω είχαμε μίνι εκπλήξεις, με τον Sam Lowes να δείχνει το καλό του πρόσωπο και να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση – αν και με διαφορά που ξεπέρασε τα τέσσερα δέκατα – ενώ και ο Sandro Cortese απέκτησε ένα καλό ψυχολογικό προβάδισμα, χάρη στην τέταρτη θέση του.

Την πεντάδα έκλεισε ο Simone Corsi, με τον Anthony West να ανεβαίνει ως την έκτη, μπροστά από τους De Angelis, Folger, Baldassari καιMattia Pasini. Εκτός δεκάδας και με διαφορά στο ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή ο Mika Kallio, ενώ ο Maverick Vinales ήταν ακόμα πιο πίσω, στην 16η θέση, ελάχιστα μπροστά από τον ομόσταυλό του – Luis Salom – που ακολουθεί.

Δείτε τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ2: Πέρασε πρώτος ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy ΕΔ1: Δυνατός ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα