• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: «Τρελές» γραμμές ο Marquez!
Το παραδέχτηκε αφού ακολούθησε για λίγο τον μικρό!
Νέα 10/08/2014 - 12:39

Ο Andrea Dovizioso παραδέχτηκε ότι ο Marquez έπαιρνε μερικές «τρελές» γραμμές, καθώς ο Ιταλός ακολούθησε τον νεαρό αντίπαλό του για να πάρει τη δεύτερη θέση στις χτεσινές κατατακτήριες.

Φυσικά πρόκειται για το καλύτερό του πλασάρισμα σε κατατακτήριες με την ομάδα της Ducati και τη δεύτερη καλύτερη θέση στην καριέρα του, μετά την pole position που είχε κερδίσει το 2010 με μοτοσυκλέτα της Honda.

«Ήταν πολύ καλό που έκανα αυτό τον εξαιρετικό χρόνο κάτω από 1:32 και σίγουρα το να ακολουθήσω τον Marc - τις τρελές του γραμμές - με βοήθησε στο να κάνω αυτό το χρόνο», παραδέχτηκε.

«Όμως σε κάθε μια διαδικασία ήμασταν πολύ δυνατοί, σχεδόν πάντα στην πρώτη πεντάδα και νοιώθω καλύτερα απ’ ότι σε άλλες πίστες. Είμαστε πιο γρήγοροι και ειδικά με τα φρέσκα ελαστικά. Θα δούμε αν στον αγώνα θα καταφέρουμε να έχουμε σταθερή ταχύτητα και στους 27 γύρους».

«Για εμάς η επιλογή ελαστικού είναι εύκολη, καθώς το σκληρό - δηλαδή η μεσαία γόμα - είναι πιο μαλακή κι έτσι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το σκληρό. Άλλωστε και τα δυο έχουν την ίδια περίπου απόδοση, έτσι δεν έχουμε κάποιο πλεονέκτημα από το πιο μαλακό», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Κάναμε άσχημες κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερη σειρά για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα