• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto3: Πρώτη νίκη στην καριέρα του ο Vazquez!
Εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Fenati στο τέλος, 3ος ο Miller
Νέα 10/08/2014 - 23:36

Συγκλονιστικός ο αγώνας της μικρής κατηγορίας, με έξι αναβάτες να αλλάζουν συνεχώς την πρώτη θέση καθ’ όλη τη διάρκειά του, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Το πρώτο γκρουπ αποτελούνταν συχνά-πυκνά από δέκα οδηγούς και όλοι τους έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό, καθώς οι διαφορές μεταξύ τους ήταν πολύ μικρές. Στο τελευταίο γύρο, ο Romano Fenati ήταν αυτός που έδειχνε να έχει το πάνω χέρι.

Στην ευθεία της πίστας όμως και λίγο πριν τερματίσει, άλλαξε δυο-τρεις φορές τη γραμμή του, για να μην επιτρέψει στον Efren Vazquez που τον ακολουθούσε να εκμεταλλευτεί το slipstreaming. Αυτό όμως ήταν και το λάθος του, καθώς ο Ισπανός τον πέρασε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και για 65 χιλιοστά πήρε την παρθενική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Ο Ιταλός δεν απογοητεύτηκε ιδιαίτερα, καθώς πρόσθεσε είκοσι πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, καλύπτοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τα δυο λάθη και τις πτώσεις που είχε στον προηγούμενο γύρο του Sachsenring. Στην τρίτη θέση ο Jack Miller, που συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Alexis Masbou και το δίδυμο της Estrella Galicia.

Ειδικά ο Γάλλος ήταν καταπληκτικός, οδηγώντας μάλιστα για μερικά λεπτά τον αγώνα! Αν και ξεκίνησε 11ος και στην εκκίνηση έχασε κι άλλες θέσεις, εν τούτοις κατάφερε να ανεβάσει πολύ γρήγορα ρυθμό και να διεκδικεί μέχρι το τέλος μια θέση στο βάθρο!

Οι Rins και Marquez που ακολούθησαν, κράτησαν και αυτοί με τη σειρά τους για μερικά λεπτά την πρώτη θέση, ωστόσο στη συνέχεια υποχώρησαν ελαφρώς. Η καλύτερη Mahindra ήταν αυτή του Oliveira, την ώρα που ο Navarro στον πρώτο του κιόλας αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατάφερε να πάρει τους δυο πρώτους του βαθμούς. Ο Σίσσης ξεκίνησε 23ος, έχασε μερικές θέσεις στην αρχή, για να τερματίσει στην 21η θέση τελικά.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2: Κράτησε τη ψυχραιμία του ο Kallio!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: 10ος θρίαμβος για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα