• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy Moto2: Κράτησε τη ψυχραιμία του ο Kallio!
Πήρε τη νίκη σ’ έναν αγώνα που είχε δυο εκκινήσεις!
Νέα 10/08/2014 - 23:51

Μια πτώση του Mattia Pasini στη δέκατη στροφή της πίστας, οδήγησε σε μια μεγάλη διακοπή τον αγώνα της Moto2, η διάρκεια του οποίου μειώθηκε στους 16 γύρους. Ο Ιταλός έχασε αρχικά τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς στη συνέχεια επανήλθε και οδηγήθηκε στο ιατρικό κέντρο.

Ο μεγάλος νικητής της Indianapolis ήταν ο Mika Kallio, ο οποίος διατήρησε τη ψυχραιμία του και κατάφερε να πάρει την τρίτη του φετινή νίκη, ξεκινώντας από την pole position. Και στις δυο εκκινήσεις ο Φιλανδός είχε το πάνω χέρι και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκε.

Εντυπωσιακός ο Maverick Vinales, εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό λάθος του Rabat δυο γύρους πριν το τέλος και ανέβηκε στο βάθρο, μαζί με τον επίσης πολύ δυνατό Dominique Aegerter, του οποίου η νέα σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και της φόρμας του, του έφεραν γούρι.

Από την άλλη ο Rabat απογοήτευσε κι έδωσε το δικαίωμα στον ομόσταυλό του να τον πλησιάσει στους εφτά βαθμούς, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Παράλληλα, ο Rabat για τρίτο συνεχόμενο αγώνα δεν καταφέρνει να ανεβεί στο βάθρο των νικητών. Καλό αγώνα έκανε ο Simone Corsi, που πίεσε όσο μπορούσε τον Rabat για να του παραχωρήσει στη συνέχεια την τέταρτη θέση και να τερματίσει πέμπτος.

Ο Cortese έδωσε δυνατή μάχη για την έκτη θέση, την οποία - έστω και οριακά - την κέρδισε από έναν εντυπωσιακό Hafizh Syahrin με τον αναβάτη από την Μαλαισία να οδηγά εξαιρετικά και να παίρνει το καλύτερό του αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα! Οι De Angelis, West και Zarco ολοκλήρωσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Εκκίνηση α λα Ron Haslam!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3: Πρώτη νίκη στην καριέρα του ο Vazquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα