• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Ο κορυφαίος δορυφορικός!
Καλή εμφάνιση και δυνατή πέμπτη θέση για τον Ισπανό
Νέα 11/08/2014 - 11:55

Ο Pol Espargaro έκανε έναν δυνατό αγώνα χτες στην πίστα της Indianapolis και κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση, πίσω μόνο από τις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda και της Yamaha!

Προσπάθησε μάλιστα να εκμεταλλευτεί τη μέτρια εμφάνιση του Pedrosa κι έμεινε κοντά του για ένα διάστημα, στη συνέχεια όμως ο αντίπαλός του κατάφερε να ξεφύγει.

«Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλό αγώνα, όχι όμως φανταστικό. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς για το Πρωτάθλημα, μάθαμε πάλι πολλά και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι πρέπει να είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα», σχολίασε.

«Δεν μπορώ να παραπονιέμαι άλλωστε, μιας και μπροστά μου ήταν μόνο οι τέσσερεις εργοστασιακοί αναβάτες! Στην εκκίνηση ήμουν καλός και μετά τα έδωσα όλα για να παραμείνω κοντά στον Dani, αλλά ήταν αρκετά πιο δυνατός και γρήγορα μου ξέφυγε».

Στη συνέχεια ο Pol Espargaro έφτασε τον Andrea Dovizioso και με το ρυθμό που είχε κατάφερε να περάσει τον Ιταλό, εξασφαλίζοντας έτσι την πέμπτη θέση.

«Έκανα μοναχικό αγώνα, μέχρι το σημείο που έφτασα τον Dovizioso. Μετά πίεσα πάρα πολύ για να του κάνω διαφορά και στη συνέχεια απλά προσπάθησα να μην κάνω λάθη. Στην Indy κάναμε καλή αρχή για το δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος, αλλά ανυπομονώ για το Brno όπου σκοπεύω να βελτιωθώ κι άλλο».

Επόμενο άρθρο »

Πρόωρη αποχώρηση για Edwards!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Σε δυο σημεία κρίθηκε ο αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα