• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ένα Σ/Κ που θέλω να ξεχάσω
Κάτι δεν πήγε καλά, αλλά δεν μπορώ να πω τι!
Νέα 12/08/2014 - 09:54

O Dani Pedrosa σε κανένα σημείο του Κυριακάτικου αγώνα στην Indianapolis δεν κατάφερε να κοντράρει τους τρεις μεγάλους του αντιπάλους, διερωτώμενος στο τέλος τι έφταιξε και δεν ήταν ανταγωνιστικός.

Την ώρα που ο ομόσταυλός του έπαιρνε τη δέκατη συνεχόμενη νίκη του, διευρύνοντας τη διαφορά του από τον δεύτερο στους 89 βαθμούς, ο Pedrosa τερμάτιζε δέκα δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez, στην τέταρτη θέση.

«Προσπαθούσα να φτάσω τους χρόνους τους, αλλά δεν ήταν εφικτό. Κάτι δεν πήγε καλά, αλλά δεν μπορώ να πω τι. Ήταν ένα Σ/Κ απ’ αυτά που θέλεις να ξεχάσεις», σχολίασε ο Pedrosa.

«Έκανα καλή εκκίνηση και βασικά προσπαθούσα να διατηρήσω το ρυθμό μου από τα ελεύθερα, αλλά δυσκολευόμουν όλο το Σ/Κ. Δεν μπόρεσα να καλύψω τη διαφορά μου από τις μοτοσυκλέτες μπροστά».

«Δεν έχανα χρόνο σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, αλλά γενικότερα σε όλη την πίστα. Πίεσα στο όριο, αλλά τερμάτισα στην τέταρτη θέση. Όχι, σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

«Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, όπως και η ομάδα για να βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα. Δεν μπορώ να πω ότι έφταιγα εγώ, ή η μοτοσυκλέτα γιατί δεν ξέρω τι έφταιξε», πρόσθεσε ο Dani, ο οποίος στο παρελθόν είχε κερδίσει δυο φορές στην Indianapolis.

Επόμενο άρθρο »

O «εισβολέας» Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόωρη αποχώρηση για Edwards!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα