• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δυνατές οι Yamaha στο Brno
Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά από την Παρασκευή
Νέα 13/08/2014 - 16:27

Ο Marc Marquez πιστεύει ότι τόσο ο Valentino Rossi, όσο και ο Jorge Lorenzo, θα προβάλουν σθεναρή αντίσταση στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς το MotoGP επιστρέφει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην πίστα του Brno.

Μπορεί το Brno να λογίζεται - θεωρητικά - ως μια πίστα της Yamaha, ωστόσο ο Marquez - που είχε ελάχιστο χρόνο να πανηγυρίσει τη δέκατη φετινή του νίκη - θεωρεί ότι το πρόσφατο τεστ που έκανε το HRC εκεί, θα του δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα.

«Κυριολεκτικά δεν σταματήσαμε! Μετά τον αγώνα της Κυριακής είχαμε ένα ωραίο δείπνο με την ομάδα και την επόμενη ημέρα ταξιδεύαμε για την Ευρώπη. Το Brno μπορεί να είναι μια πίστα που δεν μου αρέσει, αλλά είχαμε καλά αποτελέσματα εκεί κατά το παρελθόν», σχολίασε ο Marquez.

«Κάναμε δοκιμές εκεί πριν από περίπου ένα μήνα και παρά το ότι η πρόσφυση ήταν χαμηλή τότε, ελπίζω ότι μερικά από τα δεδομένα που πήραμε θα μας βοηθήσουν. Όλοι ξέρουν ότι παραδοσιακά η Yamaha είναι δυνατή εκεί κι έτσι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά από την Παρασκευή, ώστε να έχουμε την ευκαιρία μας την Κυριακή», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Επιβεβαιώθηκε ο αγώνας στο Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Ο Pedrosa μιλά για το Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα