• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Το Brno θα είναι καλό για εμάς!
Στο Brno, με αυτή τη μοτοσυκλέτα, ίσως πάρουμε τη νίκη!
Νέα 14/08/2014 - 10:19

Ο Jorge Lorenzo εμφανίζεται βέβαιος ότι τα χαρακτηριστικά της πίστας του Brno ταιριάζουν τόσο στη μοτοσυκλέτα του, όσο και στο οδηγικό του στυλ, καθώς προετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος αναβάτης που θα σπάσει το σερί νικών του Marc Marquez!

Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο μέρος στο Πρωτάθλημα, ο Lorenzo έδειξε θετικά δείγματα στον προηγούμενο γύρο της Indianapolis, όταν και τερμάτισε δεύτερος, αλλά το κυριότερο ήταν ότι κατάφερε να πλησιάσει το ρυθμό του Marquez!

«Θεωρώ ότι το Brno θα είναι καλό για εμάς, όπως το Mugello ή το Montmelo. Θα είναι δύσκολα βέβαια τα πράγματα, διότι ο Marc είναι σταθερός σε κάθε πίστα. Έχουμε όμως βελτιωθεί από την Βαρκελώνη κι έχουμε βρει μερικά πραγματάκια που μας επιτρέπουν να είμαστε πιο σταθεροί και πιο ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο Lorenzo.

«Από φυσικής κατάστασης νοιώθω ήδη πολύ καλά και μπορώ να διατηρήσω καλό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ενδεχομένως στο Brno , με αυτή τη μοτοσυκλέτα, να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλες τις πίστες πρέπει να βρούμε μερικά δέκατα», πρόσθεσε ο Lorenzo, ο οποίος έχει κερδίσει μόνο μια φορά στην Τσεχία, το 2010.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μελετώντας την κάθε στροφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δυνατές οι Yamaha στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα