• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μελετώντας την κάθε στροφή!
Αποφασισμένος για τη μεγάλη νίκη στην Τσεχία ο Vale!
Νέα 14/08/2014 - 12:40

Ο Valentino Rossi τονίζει ότι θα συνεχίσει τη μεθοδική του προσέγγιση και στο Brno, καθώς θέλει να σπάσει την απόλυτη κυριαρχία του Marc Marquez, με το MotoGP να επιστρέφει στην Ευρώπη για τον 11ο γύρο της χρονιάς.

Ο Vale πήρε την τρίτη θέση στον προηγούμενο αγώνα, ανεβαίνοντας για έκτη φορά φέτος στο βάθρο των νικητών. Εν όψει του επόμενου αγώνα στο Brno, ο Rossi αν και γνωρίζει ότι τα τελευταία χρόνια δεν τα πάει καλά στην Τσεχία, εν τούτοις είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και στο Brno.

«Πραγματικά μ’ αρέσει η πίστα του Brno”, σχολίασε. «Στο παρελθόν έκανα πολύ καλούς αγώνες, αν και βέβαια τα τελευταία χρόνια δεν αποδίδω ιδιαίτερα καλά εκεί».

«Στην Τσεχία θα πρέπει να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και στην Indianapolis : να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι , να μελετήσουμε τη κάθε στροφή σε όλα τα ελεύθερα και να βάλουμε τα δυνατά μας για να παλέψουμε με τους Marc και Jorge».

«Θα είναι πολύ ωραία να επιστρέψω στο βάθρο και σ’ αυτή την πίστα», πρόσθεσε ο Ιταλός άσος, ο οποίος στην Indy ανέβηκε και πάλι στο βάθρο μετά το 2008! Την τελευταία φορά που ανέβηκε στο βάθρο του Brno, ήταν το 2009 όταν είχε κερδίσει και τον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Ανανέωσε για 1 χρόνο ο Smith!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Το Brno θα είναι καλό για εμάς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα