• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμη για το Brno η Ducati!
Μαζί με τους Dovi-Crutchlow, θα είναι και ο Pirro!
Νέα 14/08/2014 - 19:54

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Cal Crutchlow έχουν ανέβει στο βάθρο της μεγάλης κατηγορίας στην πίστα του Brno, με τον Ιταλό να είναι δεύτερος εκεί το 2011, ενώ ο Βρετανός έχει πάρει και τα δυο του βάθρα στην κατηγορία στην Τσεχία, το 2012 και το 2013.

«Το Brno είναι μια ωραία πίστα, δύσκολη και πολύ διαφορετική σε σχέση με την Indianapolis. Έχει πολλές ευθείες και οπωσδήποτε η Desmosedici δεν χάνει σε δύναμη, ειδικά μετά το ντεμπούτο του νέου κινητήρα στην Indy. Αν και δεν είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες, εν τούτοις παραμένω αισιόδοξος ότι θα είμαστε κοντά στους άλλους», σχολίασε ο Dovi.

Εν τω μεταξύ, ο Crutchlow πρόσθεσε: «Το Brno είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και στόχος μου είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ταιριάζει στην Desmosedici, διότι υπάρχουν πολλά σημεία με δυνατή επιτάχυνση, ενώ η GP14 είναι δυνατή και στα φρένα, αν και πρέπει να βελτιωθούμε στις στροφές».

Τέλος, ο Pirro δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πίστα. Προπονήθηκα σκληρά και ελπίζω να δώσω καλή πληροφόρηση στους μηχανικούς μου. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους εργοστασιακούς. Μπορεί το Brno να μην είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, όμως πιστεύω ότι μπορώ να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Η ιστορία των GP στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

A. Espargaro: Μεγάλο στοίχημα η Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα