• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno: Η συνέντευξη τύπου
Ακόμα μια δυνατή μάχη ανάμεσα σε Honda και Yamaha!
Νέα 14/08/2014 - 21:51

Ο Marc Marquez παραμένει αήττητος το 2014 και πλέον έχει μπροστά του την πρόκληση του Brno, σε μια πίστα όπου πριν περίπου από τρεις εβδομάδες είχε κάνει δοκιμές.

«Νοιώθω καλά μετά τη νίκη στην Indianapolis. Το Brno είναι μια εντελώς διαφορετική πίστα, αλλά κάναμε δοκιμές εδώ πριν περίπου τρεις εβδομάδες κι έτσι έχουμε μια καλή βάση ρυθμίσεων. Περιμένω τις Yamaha να είναι δυνατές εδώ, αλλά νοιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παλέψω», σχολίασε ο Marquez.

Ένας από τους μεγάλους του αντιπάλους στην Τσεχία, θα είναι ο Valentino Rossi!«Έχω ωραίες αναμνήσεις από εδώ, ειδικά από την πρώτη μου νίκη το 1996! Είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες και είναι φανταστικά να οδηγάς μια MotoGP μοτοσυκλέτα εδώ», σχολίασε ο Ιταλός.

«Εδώ μπορείς να πάρεις το 100% της μοτοσυκλέτας σου. Τα τελευταία χρόνια τα αποτελέσματά μου εδώ δεν είναι καλά και πέρυσι ήμουν πολύ μακριά από τους τρεις μπροστά. ‘Έτσι στόχος μου φέτος είναι να βελτιώσω τις γραμμές μου, την οδήγησή μου και να επιστρέψω στο βάθρο», πρόσθεσε.

Ο ομόσταυλός του, Jorge Lorenzo, δήλωσε με τη σειρά του: «Ήμουν ικανοποιημένος με τη δεύτερη θέση στην Indy . Είμαστε τώρα σε μια πίστα που - θεωρητικά - ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα και στο στυλ μου, με τις σικέιν και τη σημασία που έχει η ταχύτητα μέσα στις στροφές. Έχουμε μεγάλο κίνητρο αυτό το Σ/Κ. Το Brno είναι πιο γρήγορη και πιο πλατιά πίστα από την Indy κι έχω κερδίσει εδώ 4 φορές».

Παρών στη συνέντευξη τύπου και ο Pol Espargaro, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν καλή η 5η θέση στην Indy , αλλά ήμασταν μακριά από τους μπροστά. Είχαμε καλό ρυθμό σε γενικές γραμμές. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Είμαι χαρούμενος με το πρώτο μισό της σεζόν. Είμαι ακόμα νέος και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω και καλύτερα. Μαζεύουμε εμπειρίες σε κάθε αγώνα και συνεχώς μαθαίνω πάνω στη μοτοσυκλέτα μου».

Ο άτυχος στην Indianapolis Andrea Iannone - είχε μηχανικό πρόβλημα η μοτοσυκλέτα του - πρόσθεσε:«Το Brno είναι μια ωραία πίστα κι έχω ωραίες αναμνήσεις εδώ από την Moto2! Έδωσα ωραίες μάχες με τον Marc εδώ, αλλά πάντα ήταν λίγο πιο δυνατός από εμένα! Στην Indy είχα καλή αίσθηση και ήμουν γρήγορος όλο το Σ/Κ, αλλά στον αγώνα είχαμε προβλήματα και ήταν αδύνατον να τερματίσω».

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3 ΕΔ1: Έκπληξη ο Bastianini!

« Προηγούμενο άρθρο

Η ιστορία των GP στο Brno!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα