• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Ημερομηνίες δοκιμών 2015
Αρχίζουν από σήμερα εντατικές δοκιμές!
Νέα 14/01/2015 - 13:13

Με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK να ξεκινά πρώτο τις υποχρεώσεις του για το 2015, οι κορυφαίες ομάδες του προετοιμάζονται σε διάφορες πίστες προτού μπουν στο αεροπλάνο για το Phillip Island, όπου και θα διεξαχθεί ο πρώτος Γύρος του Πρωταθλήματος τον Φλεβάρη.

Η ομάδα της Pata Honda ξεκινά δοκιμές σήμερα και μέχρι τις 16 Ιανουαρίου στην πίστα Portimao της Πορτογαλίας. Το δίδυμο των Πρωταθλητών για την Pata Honda, ο Sylvain Guintoli και ο Michael van der Mark θα συνεχίσουν τις δοκιμές στις 19 και 20 Ιανουαρίου στην Aragon, παρουσία και άλλων ομάδων.

Εκεί θα βρίσκεται και η Kawasaki Racing Team με τους Tom Sykes και Jonathan Rea, μαζί με τη νέα Grillini Kawasaki των Santiago Barragan και Christophe Ponsson. Στη συνέχεια, μερικές άλλες ομάδες θα επισκεφτούν το Portimao από τις 21 ως τις 22 Ιανουαρίου. Οι Chaz Davies και Davide Giugliano θα εκπροσωπήσουν την Ducati, ενώ το παρόν θα δώσει και ο Leon Camier με την MV Agusta.

Στο Portimao θα βρίσκονται και οι BMW Motorrad Italia, Crescent Suzuki (με τον Alex Lowes) και Red Devils Aprilia (με τον Leon Haslam). Στην Πορτογαλία θα είναι και η EBR με τη νέα της εμφάνιση και αναβάτες τους Larry Pegram και Niccolo Canepa, ενώ μαζί με τους παραπάνω θα δώσει το παρόν και η Althea Racing Ducati με τις ιδιωτικές της Panigale.

Στη συνέχεια - και αφού περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης - κάποιες από τις προαναφερθείσες ομάδες θα πάνε στη Jerez για περισσότερα τεστ, ξεκινώντας από τις 26 Ιανουαρίου, ενώ εκεί θα δώσουν το παρόν και οι πρωτότυπες μοτοσυκλέτες της Ducati MotoGP, δίπλα στις Panigale των SBK.

H Ducati SBK (με τον Davies), η Red Devils Aprilia (με τον Haslam) και η KRT θα βρεθούν τις δυο πρώτες ημέρες στη Jerez, ενώ στις 27 και στις 28 του μήνα θα πάρουν σειρά οι MV Agusta, Pata Honda, Crescent Suzuki, BMW Motorrad Italia, Althea Racing Ducati και η EBR.

Το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς θα διεξαχθεί στο Phillip Island από τις 16 ως τις 17 Φεβρουαρίου και στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο πρώτος Γύρος της σεζόν 2015, στην πίστα της Αυστραλίας στις 22 Φεβρουαρίου!

Επόμενο άρθρο »

SBK: Νέος χορηγός για Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Έτοιμος για το νούμερο 1!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα