• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι...
Επειγόντως ιατρική βοήθεια θα αναζητήσει ο Ισπανός
Νέα 30/03/2015 - 01:18

Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα της χρονιάς, ο Dani Pedrosa αποκάλυψε ότι η παλιότερη επέμβαση που είχε κάνει στο χέρι του για να διορθώσει το πρόβλημα με το arm-pump δεν δούλεψε!

 

Το πρόβλημα έκανε και πάλι την εμφάνισή του στον αγώνα στην Losail και αυτός ήταν ο λόγος που ο Ισπανός άσος δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των μπροστά, αλλά ούτε και να δώσει μάχη όταν τον πλησίασε ο Marc Marquez που είχε προηγουμένως πέσει στην τελευταία θέση.

 

«Βασικά είχα πρόβλημα arm-pump σήμερα. Έχει περάσει πια ένας ολόκληρος χρόνος. Είχα ξεκινήσει να έχω πολλά προβλήματα ήδη από εδώ πέρυσι και δυσκολευόμουν σε κάθε αγώνα στη συνέχεια. Τα αποτελέσματά μου έκτοτε δεν είναι καλά και φταίει αυτό».

 

«Προσπαθούσα όλο αυτόν τον καιρό να το φτιάξω. Δεν ήταν εύκολο. Δεν έπαιρνα καλές απαντήσεις. Έκανα μια εγχείριση και δεν ήταν επιτυχής (σ.σ. μετά την Jerez πέρυσι). Δεν το έλεγα στις δηλώσεις μου, όμως η Honda το ήξερε».

 

«Φέτος το χειμώνα ταξίδευα για να πάρω διαφορετικές γνώμες από πολλούς γιατρούς. Ήθελα να δω αν μπορούσα να κάνω εγχείριση πριν από το φετινό Πρωτάθλημα. Όλοι μου είπαν, δυστυχώς, να μην το κάνω. Ακολούθησα τη συμβουλή και δούλεψα με λιγότερο επιθετικές θεραπείες».

 

«Κι ερχόμαστε στο σήμερα. Ήξερα ότι δεν ήμουν καλά, αλλά δεν υπήρχε άλλη επιλογή για εμένα. Τώρα που τελείωσε ο αγώνας βλέπω ότι δεν αποδίδω όπως ξέρω ότι μπορώ. Πρέπει να βρεθεί λύση να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα».

 

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Το σχέδιό μου τώρα είναι να φτιάξω το χέρι μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Διότι όπως είπα, ούτε οι γιατροί ξέρουν τι να κάνω. Θα προσπαθήσω να το ξεφορτωθώ πάντως».

 

«Δεν έχω τις απαντήσεις, αλλά ελπίζω να τις έχω σύντομα. Θα ξεκινήσω και πάλι να ταξιδεύω για να βρω λύσεις και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και όλους τους οπαδούς μου που με στηρίζουν σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δύσκολο να αποδεχτώ την 5η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Συγκινημένος ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα