• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα με το κράνος στοίχισε στον Lorenzo
Θα μπορούσα να παλέψω για τη νίκη!
Νέα 30/03/2015 - 16:20

Οι όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει τη νίκη στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, εξανεμίστηκαν για τον Jorge Lorenzo από τη στιγμή που αντιμετώπισε ένα περίεργο πρόβλημα με το κράνος του και δεν μπορούσε να δει!

 

«Το εσωτερικό έπεφτε συνέχεια στα μάτια μου όταν ήμουν μπροστά, εφτά ή οχτώ γύρους πριν από τέλος. Την τελευταία φορά που με πέρασε ο Dovi ήταν επειδή δεν έβλεπα!»

 

«Ήμουν στο 1:55.9 και όταν συνέβη αυτό ανέβηκα στο 1:56.3 και 1:56.4. Δεν έβλεπα καλά τις στροφές και δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να οδηγήσω όπως πριν κι έχανα μισό δευτερόλεπτο ανά γύρο».

 

Όπως τόνισε ο Ισπανός, αν δεν παρουσιαζόταν το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα μπορούσε να πιέσει για τη νίκη στον εναρκτήριο αγώνα του 2015.

 

«Ένιωθα καλά, ειδικά στις τελευταίες στροφές που ήμουν όλο και πιο γρήγορος. Όμως έπρεπε να κλείνω το γκάζι για να μην πέσω, διότι δεν έβλεπα καλά. Στην τελική και στα φρένα η Ducati ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς, αλλά ήμασταν καλύτεροι μέσα στις στροφές, ενώ η επιτάχυνση ήταν ίδια».

 

«Για να είμαι ειλικρινής πίστεψα ότι θα μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα, αν και σίγουρα δεν θα ήταν εύκολο, διότι ο Valentino είχε πολύ δυνατό ρυθμό στο τέλος του αγώνα. Βελτιωθήκαμε όμως και ήταν καλά».

 

«Δεν περίμενα να είμαι μπροστά από τις δυο Repsol Honda. Κάτι έγινε με τον Dani και ο ρυθμός του ήταν πιο αργός από το κανονικό, ενώ και ο Marc έκανε το λάθος στην αρχή αλλά ο ρυθμός του δεν ήταν κάτι το πολύ ιδιαίτερο».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Καλή αρχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δύσκολο να αποδεχτώ την 5η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα