• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο θρίαμβος του Rossi ανά τον κόσμο!
Τι έγραψε ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος
Νέα 31/03/2015 - 12:13

Η τρομερή μάχη του Valentino Rossi με τους συμπατριώτες του, Dovizioso και Iannone, για τη νίκη στον εναρκτήριο Γύρο του Qatar για τη σεζόν 2015 του MotoGP, έγινε πρωτοσέλιδο σε αρκετές εφημερίδες ανά την υφήλιο.

 

Φυσικά τη μερίδα του λέοντος έχουν τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης, με πρώτη και καλύτερη την Gazetta dello Sport να βγαίνει με κεντρικό Τίτλο: “Valentino Rossi, ο Θρύλος”.

 

Η Corriere della Sera γράφει για το “Σόου του Rossi”, αναφερόμενη στην εκπληκτική επίθεση του Ιταλού σούπερ σταρ από τη δέκατη θέση και μέχρι τη νίκη!

 

Ο Rossi μοιράζεται το πρωτοσέλιδο της La Repubblica με τον Vettel και τη νίκη της Ferrari στην F1 στο GP της Μαλαισίας. Στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εφημερίδα βγήκε με τον τίτλο: “Super Rossi, Σόου της Ducati”.

 

Το αμιγώς Ιταλικό βάθρο στο Grand Prix του Qatar, μαζί με τη νίκη του Vettel, ήταν πρωτοσέλιδο και στην Il Messaggero, που έγραψε: “Σόου Ferrari και Valentino». Το άστρο του Rossi είναι παγκόσμιο και το CNN - το website - αναφέρει: “Εκπληκτική νίκη του Valentino Rossi στον εναρκτήριο αγώνα του Qatar.

 

Στην Αγγλία, οι Times βγήκαν με τίτλο: “Ο χρόνος δεν αποτελεί εμπόδιο για τον Valentino Rossi ο οποίος πήρε τη νίκη στην έρημο”. Στην Γαλλία, μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες, η L’Equipe, μιλά για τον “Αιώνιο Valentino Rossi”, ενώ στην Ισπανία η El Pais αναφέρει ότι “Μόνο ο Rossi μπορεί να σταματήσει την Ducati”.

Επόμενο άρθρο »

Το MotoGP συνεχίζει στο Qatar

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espagaro: Δεν θα μπορούσα χειρότερα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα