• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το MotoGP συνεχίζει στο Qatar
Ezpeleta: Για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα!
Νέα 31/03/2015 - 14:24

Ο εναρκτήριος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών (MotoGP) θα συνεχίζει να διεξάγεται υπό το φως των προβολέων της πίστας Losail για πολλά, πολλά χρόνια ακόμη!

 

«Το Qatar έχει γίνει παραδοσιακός προορισμός για το MotoGP. Έχουμε συμφωνία μέχρι και το 2016 και είμαστε λίγο πριν πέσουν οι επίσημες υπογραφές. Μπορώ ήδη να σας πω ότι το Qatar θα συνεχίσει στο MotoGP για πολλά χρόνια ακόμη», σχολίασε ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta.

 

Στη συνέχεια τόνισε ότι αν κάποια άλλη χώρα στην περιοχή θέλει να διεξάγει αγώνα, αυτό θα γίνει ύστερα από συζητήσεις επί του θέματος με το Qatar. «Ό,τι κι αν κάνουμε στη Μέση Ανατολή, θα γίνει με συμφωνία του Qatar. Αν κάποια άλλη χώρα μας προσεγγίσει από την περιοχή, θα το συζητήσουμε με το Qatar».

 

Μια χώρα που ενδεχομένως να θέλει να διοργανώσει αγώνα MotoGP να είναι η Ταϊλάνδη, στην οποία πρόσφατα έγινε ο Γύρος των SBK. «Περιμένουμε. Ο αγώνας των Superbike πήγε πολύ καλά. Το συζητάμε, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί».

 

Αναφορικά με τους κανονισμούς του 2016, δήλωσε: «Αυτό που μένει να αποσαφηνιστεί, είναι ο αριθμός των κινητήρων. Όλα τα άλλα έχουν τακτοποιηθεί». Οι κατασκευαστές θα γίνουν έξι το 2017, με την προσθήκη της KTM.

 

«Αν οποιοσδήποτε άλλος κατασκευαστής θέλει να έρθει, είναι καλοδεχούμενος, αλλά δεν ζητάμε από κανέναν να έρθει. Ήταν αρκετά με τρεις κατασκευαστές και τώρα είμαστε χαρούμενοι με τους πέντε και θα είμαστε ok με τους έξι», πρόσθεσε.

Επόμενο άρθρο »

Honda: Πρέπει να βοηθήσουμε τον Dani

« Προηγούμενο άρθρο

Ο θρίαμβος του Rossi ανά τον κόσμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα