• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda: Πρέπει να βοηθήσουμε τον Dani
Δεν τίθεται θέμα επιστροφής Stoner
Νέα 31/03/2015 - 17:00

Έχοντας πάρει τη δεύτερη θέση στο σχηματισμό εκκίνησης του πρώτου αγώνα της σεζόν στο Qatar, μπροστά από τον ομόσταυλό του, ο Dani Pedrosa κατρακύλησε στην έκτη θέση μετά από το πρόβλημα του arm-pump που επανήλθε στο προσκήνιο.

 

Το πιο ανησυχητικό για τον Ισπανό, είναι το γεγονός ότι έχει υποβληθεί ήδη σε δυο επεμβάσεις και οι γιατροί τον συμβουλεύουν να μην πάρει το ρίσκο για μια τρίτη επέμβαση. Ο Livio Suppo συμμερίστηκε την απογοήτευση του Pedrosa.

 

«Φυσικά και είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήλπιζε ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χωρίς την καταπόνηση, το χέρι του θα ήταν καλύτερα, ωστόσο φάνηκε στον πρώτο αγώνα ότι είναι ακριβώς όπως και πέρυσι».

 

«Είναι πάρα πολύ απογοητευμένος και δεν θέλει να αγωνίζεται έτσι. Θα κοιτάξουμε λοιπόν και πάλι τις επιλογές μας. Πέρυσι σ’ αυτήν την πίστα ήταν επίσης επώδυνο το arm-pump, αλλά όχι τόσο στο Austin, έτσι εξαρτάται κι από την πίστα».

 

«Ο Dr Mir μας είπε ότι θα είναι χειρότερα τα πράγματα αν κάνουμε επέμβαση στο ίδιο χέρι για τρίτη φορά. Μας εξήγησε όμως ότι υπάρχει μια άλλου είδους εγχείριση, πάρα πολύ πολύπλοκη, που μόνο ένας γιατρός στον κόσμο την έχει κάνει...».

 

Ως εκ τούτου, η καλύτερη λύση για τον Pedrosa είναι να ξαναμιλήσει με γιατρούς πριν το Austin και να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Με τον Ισπανό πάντως να δείχνει απρόθυμος να συνεχίσει έτσι, ο Suppo ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει το πρόωρο τέλος της καριέρας του.

 

«Δεν ξέρω. Ελπίζω βέβαια πως όχι... ο Dani, ακόμα και με το πρόβλημα είναι ένας κορυφαίος αναβάτης. Πέρυσι ήταν πολύ δυνατός, δεύτερος στο Πρωτάθλημα για το μεγαλύτερο διάστημα, ακόμα και με το πρόβλημα».

 

«Τον καταλαβαίνω τον Dani. Στόχος του ήταν το Πρωτάθλημα και τώρα να ξεκινάει μ’ αυτό το πρόβλημα και πάλι. Είναι πολύ απογοητευμένος. Πρέπει να τον βοηθήσουμε. Είναι οδηγός της Honda από την αρχή της καριέρας του και ειλικρινά, μπορείτε να βρείτε άλλον να κάνει ό,τι ο Dani με ένα χέρι;»

 

«Ο Dani είναι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πάντα προσπαθεί να πάρει τον Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία. Είναι ανέκαθεν στους διεκδικητές. Μπαίνω στο μυαλό του και ξέρω ότι όταν βλέπει ότι δεν τα καταφέρνει, είναι δύσκολο να το αποδεχτεί».

 

Στη συνέχεια, ο Suppo απλά γέλασε όταν του ανέφεραν τα πιθανά σενάρια αντικατάστασης του Dani Pedrosa με τον Casey Stoner που βγήκαν αστραπιαία μετά την είδηση του προβλήματος του Ισπανού. «Ο Casey το έχει ήδη δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι δεν θα επιστρέψει στο MotoGP. Πάντως, όπως και να ‘χει πιστεύω ότι θα βρούμε λύση με τον Dani. Είμαι αισιόδοξος».

Επόμενο άρθρο »

Bautista και Marquez για την επαφή τους

« Προηγούμενο άρθρο

Το MotoGP συνεχίζει στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα