• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista και Marquez για την επαφή τους
«Είναι καλό παιδί, αλλά πολύ επιθετικός σε παρόμοιες περιπτώσεις»
Νέα 01/04/2015 - 10:08

Ο Alvaro Bautista καταφέρθηκε εναντίον του Marc Marquez για τη σύγκρουση των δυο στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Qatar. «Έκανε άσχημη εκκίνηση και ήθελε γρήγορα να κερδίσει θέσεις, χωρίς να υπολογίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι οδηγοί στην πίστα».

 

«Στην Κ6 χώθηκε ανάμεσα σ’ εμένα και τον Barbera, δεν ξέρω κι εγώ πως τα κατάφερε και αφού με χτύπησε στο μπροστινό φρένο μου ήταν αδύνατον να συνεχίσω. Λυπάμαι, διότι ο Marc είναι καλό παιδί αλλά και πολύ επιθετικός κατά το παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις».

 

«Θέλω απλά να του το πω, διότι είναι επικίνδυνο. Σήμερα ήμουν τυχερός που δεν έπεσα, αλλά δεν χρειάζεται και πολύ για να τραυματιστείς εκεί έξω». Παρά το ότι η Επιτροπή διερεύνησε το περιστατικό, αποφάσισε να μην προβεί σε τιμωρία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Ερωτηθείς ο 22χρονος για τη δική του εκδοχή του συμβάντος με τον εργοστασιακό αναβάτη της Aprilia, Alvaro Bautista, σχολίασε:

 

«Πραγματικά λυπάμαι γι’ αυτό, διότι δεν ήξερα πόσο σοβαρό ήταν παρά μόνο όταν είδα το video. Στον αγώνα μου φάνηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Ανοίχτηκε λίγο και μπήκα, αλλά δεν ήταν μεγάλη επαφή. Και πάλι ζητάω συγγνώμη, διότι έχουμε καλή σχέση. Ήταν απλά μια ατυχία».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Στο Τέξας με 22 λίτρα

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: Πρέπει να βοηθήσουμε τον Dani

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα