• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στρατηγική αντί βαρετών αγώνων!
Αξιολόγησε τη μάχη του με τον Dovizioso
Νέα 01/04/2015 - 18:37

Max Biaggi, Sete Gibernau, Loris Capirossi, Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Dani Pedrosa και Marc Marquez. Αυτοί είναι μερικοί από τους αντιπάλους του Valentino Rossi, με τους οποίους ο Ιταλός θρύλος έδωσε σπουδαίες μάχες μέσα στις πίστες.

 

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς όμως, ήταν ένα διαφορετικό όνομα αυτό που πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στον Vale. Ήταν ο αναγεννημένος Andrea Dovizioso πάνω στην ολοκαίνουργια GP15!

 

Οι Rossi και Dovi πάλευαν για την πρώτη θέση και άλλαζαν συνεχώς θέσεις μέχρι το τέλος, με τον πρώτο να ακολουθεί τη σωστή στρατηγική και να νικά τον αντίπαλό του, έστω και με διαφορά μόλις 0.174δ.

 

«Η μάχη αυτή συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της καριέρας μου και αυτό διότι ο Dovi έκανε έξυπνο αγώνα και είναι πολύ δυνατός. Ήξερε ότι μπορούσε να κερδίσει κι έδωσε το μέγιστο, ήταν πολύ επιθετικός», σχολίασε ο Rossi.

 

«Νομίζω ότι η καλύτερη στιγμή ήταν στα φρένα στην Κ1. Ο Dovi με πέρασε από την εξωτερική, ανοίχτηκε, επανήλθα όμως έμεινε στην εσωτερική στην επόμενη στροφή και μετά κατάφερα να βγω πιο γρήγορα και να τον προσπεράσω».

 

«Ήταν πολύ καλή, μια από τις καλύτερες στιγμές. Αυτή η μάχη είναι στα ίδια επίπεδα με του Jorge, ή του Marquez. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι τα τελευταία χρόνια οι αγώνες έχουν αλλάξει».

 

«Στο παρελθόν ο αγώνας τέλειωνε μετά από τρεις γύρους. Ειλικρινά ήταν πιο δύσκολοι και βαρετοί αγώνες. Τώρα για κάποιον λόγο άλλαξαν και με τον Marc η μάχη είναι μέχρι τέλους. Περισσότερο στρατηγική και μ’ αρέσουν πολύ τώρα οι αγώνες», πρόσθεσε ο Vale, που κέρδισε για πρώτη φορά τον εναρκτήριο αγώνα μετά το 2010.

Επόμενο άρθρο »

Δυσαρεστημένος ο Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Στα δικαστήρια Aspar και Drive M7

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα