• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ο Marquez θα επιστρέψει!
Σίγουρος ότι θα επιστρέψει σε τροχιά Τίτλου
Νέα 24/04/2015 - 15:46

Για τον Valentino Rossi δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Marc Marquez θα επιστρέψει δριμύτερος στη συνέχεια για να διεκδικήσει τον τρίτο του συνεχόμενου Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Μετά τον αγώνα της Αργεντινής και την επαφή των Rossi και Marquez που οδήγησε σε πτώση τον δεύτερο, ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής προηγείται στη βαθμολογία, με τον Ισπανό άσο της Honda να είναι πέμπτος και 30 βαθμούς πίσω.

 

«Ήταν μια σημαντική νίκη, διότι ήδη έχω 66 βαθμούς και τον ίδιο αριθμό νικών με πέρυσι», σχολίασε ο Rossi. «Τα θέλει όλα ή τίποτα, αλλά νομίζω ότι θα ήταν οκ να τερματίσει δεύτερος στην Αργεντινή».

 

«Ο Marc όμως δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει νοοτροπία. Έχει αποδείξει άλλωστε στο παρελθόν ότι μπορεί να επανέλθει».

 

«Όμως αυτός που είναι πιο κοντά μας είναι ο Dovizioso που είναι δεύτερος με έξι βαθμούς διαφορά, έχοντας κάνει φανταστική - σχεδόν τέλεια - εκκίνηση στη χρονιά».

 

«Παράλληλα περιμένω ότι και ο Lorenzo - που είχε προβλήματα στην αρχή της σεζόν - έχει τις δυνατότητες  και θα πάρει στο μέλλον καλύτερα αποτελέσματα».

 

Να θυμίσουμε ότι και το 2013, στην παρθενική του σεζόν στην κατηγορία, ο Marc Marquez ήταν 30 βαθμούς πίσω στη βαθμολογία μετά το πέρας των πρώτων έξι αγώνων, αλλά στο τέλος κατάφερε να γράψει ιστορία.

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για Πίππο και KOSMOCAR_EKO DUCATI

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Assen: Paddock girls

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα