• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Praëm SP3
Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση!
Τεστ-Μοντέλα 08/12/2015 - 14:38

Μπορεί να την αγαπήσετε, ή να την μισήσετε με την ίδια ευκολία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει ότι η δημιουργία της Praëm δεν είναι διαφορετική!

 

Η παραπάνω μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στο Παρίσι από την Γαλλική Praëm, μια εταιρεία που πρόσφατα σύστησαν οι αδερφοί Berneron.

 

Ο Sylvain είναι πρώην σχεδιαστής της BMW Motorrad, ενώ ο αδελφός του, Florent, είναι μηχανικός με κλίση στην αεροναυτική.

 

Οι πιο προσεχτικοί θα έχουν ήδη προσέξει την ομοιότητα με την Honda VTR 1000 SP1, ένα μοντέλο 15 ετών πια, αν και η σιλουέτα, οι αναρτήσεις και τα φρένα δεν παραπέμπουν σε μοτοσυκλέτα του 2000.

 

Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες για την εν λόγω μοτοσυκλέτα. Το πλαίσιο και το ψαλίδι είναι από την SP1, αλλά το πιρούνι είναι της Öhlins και τα φρένα της Brembo.

 

Οι ζάντες είναι από carbon και είναι της Rotobox. Αν αμφιβάλλει κανείς για το κοινό στο οποίο στοχεύει η Praëm, αρκεί να δει το χρονογράφο της TAG Heuer που φαίνεται να είναι και το μοναδικό όργανο του μοντέλου.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, υπάρχουν στα σχέδια να βγουν εφτά ακόμα μοντέλα τα οποία θα παρουσιαστούν όλα τη φετινή χρονιά.

Επόμενο άρθρο »

ΚΡΑΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

« Προηγούμενο άρθρο

RSV4-RF Superstock προδιαγραφών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα