• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Diavel Diesel
666 αριθμημένα κομμάτια στον κόσμο!
Τεστ-Μοντέλα 18/01/2017 - 13:42

Μια νέα συνεργασία ανάμεσα στην Diesel και την Ducati, μας φέρνει ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα: την Ducati Diesel Diavel!

 

Η νέα συλλεκτική μοτοσυκλέτα παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο και θα είναι στην Motor Bike Expo από 20 έως 22 Ιανουαρίου.

 

Η Diavel Diesel θα αρχίσει να πωλείται από τον Απρίλιο, ενώ θα κατασκευαστούν μόλις 666 κομμάτια σε όλο τον κόσμο.

 

Για όσους αναρωτιούνται για το συγκεκριμένο αριθμό, αυτός βγαίνει από τα έξι γράμματα που αποτελούνται οι τρεις λέξεις του μοντέλου: Ducati Diavel Diesel!

 

«Η συνεργασία με την Diesel, μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε τις στυλιστικές και τεχνικές μας πτυχές, εμμένοντας παράλληλα στα πλαίσια του ονόματος της Ducati και των αξιών της».

 

«Δουλέψαμε με την Diesel πάνω σε μια ήδη μοναδική μοτοσυκλέτα, όπως είναι η Diavel και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, για να το θέσω ήπια».

 

«Οι λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν την Diavel Diesel, δεν μπορούν παρά να αιχμαλωτίσουν τους γνώστες των συλλεκτικών μοτοσυκλετών, αλλά και αυτούς από διαφορετικό χώρο, όπως είναι αυτός της μόδας».

 

«Είναι τονωτικό για εμάς να μετακινούμαστε έξω από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και να διευρύνουμε το πεδίο ενδιαφερόντων της φίρμας μας», σχολίασε ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali.

 

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν ξεχωριστή τη νέα Diavel Diesel, είναι το βουρτσισμένο στο χέρι κάλυμμα ντεπόζιτου από ανοξείδωτο ατσάλι.

 

 Ιδιαίτερα είναι και τα καλύμματα της σέλας οδηγού και συνοδηγού.

 

Η σέλα είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για το συγκεκριμένο μοντέλο και αποτελείται από αληθινό δέρμα.

 

Διαθέτει μαύρους αεραγωγούς και καλύμματα πλευρικών αεραγωγών σε κόκκινο μεθακρυλικό, με το σήμα της Diesel στο εσωτερικό.

 

Κόκκινο LCD πίνακα οργάνων, εξάτμιση με κεραμική επίστρωση Ζircotec, μαύρους σιγαστήρες με επεξεργασμένα άκρα και αριθμημένη πλακέτα στο πλαίσιο.

 

Το μπροστινό φτερό είναι σε μαύρο ματ χρώμα, οι μπροστινές δαγκάνες της Brembo είναι κόκκινες, ενώ κόκκινοι είναι και οι (5) σύνδεσμοι της αλυσίδας.

 

Πλην της μοτοσυκλέτας, για τους ένθερμους φίλους των μοτοσυκλετών και των ρούχων της Diesel, οι δυο εταιρείες ανακοίνωσαν και μια νέα σειρά ρουχισμού.

 

Για την ώρα βέβαια, τα διαθέσιμα κομμάτια είναι λίγα και περιορίζονται σε ένα τζιν παντελόνι, δυο μπλουζάκια (t-shirts) κι ένα δερμάτινο μπουφάν.

Επόμενο άρθρο »

Honda CBR1000RR @ Portimao

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο της νέας Speed Triple

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα