• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η μάχη της Jerez!
Τα πάντα ανοιχτά στη μικρή κατηγορία
Νέα 03/05/2017 - 16:14

Μετά από δυο νίκες στους πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Joan Mir έδειξε ότι δεν είναι ανίκητος στην κατηγορία της Moto3.

 

Ο Mir ήταν μόλις όγδοος στον αγώνα, με τον Romano Fenati να παίρνει μια καταπληκτική πρώτη νίκη για το 2017.

 

Τώρα όμως πηγαίνουμε σε Ισπανικό έδαφος, στην πατρίδα του Joan Mir, ο οποίος θα θέλει να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

 

Εκεί θα δούμε αν θα συνεχίσει το ίδιο δυνατά ένας συμπατριώτης του, ο Aron Canet.

 

Ο Canet εντυπωσίασε στην COTA, φαινόταν πανίσχυρος και με ρυθμό απλησίαστο για τους υπόλοιπους, ωστόσο στον αγώνα ο 17χρονος δεν απέφυγε το λάθος.

 

Στην Jerez θα φτάσει έχοντας πάρει πολύτιμα μαθήματα, ενώ δυνατά θα θέλει να συνεχίσει και ο Enea Bastianini, ο ομόσταυλός του, που έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην COTA.

 

Ένας άλλος Ισπανός, ο Jorge Martin, θα προσπαθήσει και πάλι να είναι στο βάθρο, όντας ο μόνος οδηγός που έχει ανέβει σ’ αυτό και στους τρεις πρώτους αγώνες.

 

Ο Martin είναι δεύτερος στη βαθμολογία, με τρίτο τον John McPhee έναν ακόμα οδηγό ο οποίος είναι στα φαβορί για μια θέση στους πρώτους τρεις.

 

Μάλιστα ο McPhee τα είχε πάει και πάρα πολύ καλά στο τεστ που έγινε στην πίστα της Jerez, το χειμώνα.

 

Μαζί με τους Fenati και Bastianini, οι Ιταλοί ελπίζουν σε δυνατές εμφανίσεις από τους Di Giannantonio και Nicolo Bulega.

 

Για τον Diggia η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, έχοντας σπάσει την κλείδα του το χειμώνα κι έχοντας μια πτώση στην Αργεντινή εξαιτίας του Bulega που τιμωρήθηκε.

 

Τώρα όμως φτάνει στην Jerez με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το βάθρο στο Τέξας, κάτι που ισχύει και για τον Bulega που ήταν μέσα στην πεντάδα στην Αμερική.

 

Για τον Bulega μάλιστα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπει δυναμικά στη μάχη για τον Τίτλο, σε μια πίστα που του αρέσει.

 

Εκεί πέρυσι - ως νεοφερμένος στην κατηγορία - πήρε την πρώτη του pole position στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ ήταν πρώτος και στο επίσημο τεστ του χειμώνα.

 

Στο σχηματισμό εκκίνησης της Moto3 υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι αναβάτες και σε μια τόσο αμφίρροπη κατηγορία, τα πάντα είναι ανοιχτά, ειδικά όταν οι μικροί βρίσκονται σε μια πίστα που τη γνωρίζουν!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ξέρω τι να κάνω!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin Test @ Le Mans

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα