• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DUCATI 2010 HYPERMOTARD 796
Νέα Αγοράς 01/09/2009 - 15:47

Η οικογένεια των Hypermotard της Ducati μεγαλώνει με το νέο, συναρπαστικό Hypermotard 796

 

Βασισμένο στην ίδια, επιθετική φιλοσοφία του μεγαλύτερου 1100, το νέο Hyper 796 έχει χαμηλότερο ύψος σέλλας και ένα νέο, ελαστικό και με πιο βελούδινη λειτουργία κινητήρα. Από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη έως την επιθετική οδήγηση στους ανοιχτούς δρόμους, το Hypermotard 796 κινείται γρήγορα και με χάρη αφού συνδυάζει την ισχύ του αξεπέραστου δικύλινδρου κινητήρα της Ducati και την σπορτίφ κληρονομιά με το ελαφρύ και ντελικάτο σχέδιο των Supermotard.

 

Το βάρος του νέου Hyper είναι μόλις 167Kg. Αυτό οφείλεται στον ελαφρύ κινητήρα αλλά και στο νέο βελτιωμένο και ελαφρύτερο πλαίσιο και πλάκες τιμονιού. Το ύψος της σέλλας μειώθηκε κατά 20mm φτάνοντας στα «σίγουρα» 825mm. Ο ολοκαίνουργιος, οικονομικός αλλά και αξιόπιστος κινητήρας της Ducati αποδίδει 81hp και 7.7Kgm ροπής, καλύπτει τις τελευταίες προδιαγραφές Euro3 και ο ομαλός, γλυκός τρόπος απόδοσης σε συνάρτηση με το χαμηλό ύψος σέλλας κάνει την οδήγηση απολαυστική εμπνέοντας αυτοπεποίθηση στον αναβάτη.

 

Επίσης διαθέτει τον υγρό, APTC, τύπου slipper συμπλέκτη της Ducati, δίνοντας την απαραίτητη ισορροπία στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας κατά τη διάρκεια έντονου φρεναρίσματος ή απότομων αλλαγών σχέσεων – κατεβάσματα. Συγχρόνως όμως εξασφαλίζει και ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη βοηθώντας στην καθημερινή μετακίνηση και στο σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση των πόλεων.

 

Τα χρώματα που θα διατίθεται είναι:

Μαύρο ματ με ίδιο χρώμα πλαισίου

Άσπρο ματ ρεζερβουάρ με μαύρο πλαίσιο.

Κόκκινο με κόκκινο πλαίσιο.

Οι τροχοί και στις τρεις εκδόσεις θα είναι μαύροι.

Επόμενο άρθρο »

ΕΞΑΤΜΙΣΗ GILERA GP 800 ARROW TITANIUM

« Προηγούμενο άρθρο

Ταξίδι στο Brno της Τσεχίας με BMW K1300GT

Χορηγοί