• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM 990 Adventure
Νέα Αγοράς 18/01/2010 - 09:29

Τρεις εκδόσεις ένας στόχος.

 

Το Ταξίδι σε κάθε διαδρομή, σε κάθε έδαφος. Ο ορισμός της περιπέτειας προσφέρεται πλέον στους απαιτητικούς ταξιδιώτες με μια νέα πλήρως εξοπλισμένη έκδοση την ΚΤΜ 990 Adventure T, στην καλύτερη τιμή της αγοράς, σε ένα συνδυασμό που προσφέρει άνεση, πλούσιο ταξιδιωτικό εξοπλισμό, υψηλή αξιοπιστία και φυσικά τις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας Travel Enduro!

 

Συγκεκριμένα η βασική έκδοση του KTM 990 Adventure (ABS, Hazard, παροχή ρεύματος 12V) προσφέρεται στην τιμή των 14.490 € ενώ η πραγματική ευκαιρία ακούει στο όνομα 990 Adventure T (Touring)!

 

Στην έκδοση Adventure Τ o βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα γνήσια αξεσουάρ της ΚΤΜ Power Parts.

 

Συγκεκριμένα:

ABS - Hazard - Παροχή ρεύματος 12 V στα όργανα (για απευθείας σύνδεση με GPS), - Θερμαινόμενα γκριπ - Ψηλή ζελατίνα για μεγαλύτερη άνεση στα ταξίδια - Tank bag - Πλαϊνές Βαλίτσες - Βάση πίσω μπαγκαζιέρας-  Κάγκελα προστασίας.

 

Ποτέ το ταξίδι δεν ήταν πιο εύκολο, άνετο και ασφαλές. Για αυτούς που έχουν απόλυτο ζητούμενο τις απόλυτες επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, και το Dakar είναι ο επόμενος προορισμός τους, το Adventure R θα καλύψει κάθε προσδοκία και είναι ετοιμοπαράδοτο στην τιμή των: 15.490€.

 

Προμηθευτείτε σήμερα την νέα σας ΚΤΜ 990 Adventure από το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Μοτοσυκλετών ΚΤΜ και επωφεληθείτε από τα δύο χρόνια εγγύησης, και το δωρεάν πακέτο Πανευρωπαϊκής Οδική Βοήθεια ΚΤΜ Europ Assistance.

 

Ready to Race!

 

KTM HELLAS SA

 

Afon Mouriki str 50

19200

Elefsina

Greece

www.ktm.gr

Επόμενο άρθρο »

Dainese New Superfly

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΙΤΑΧ ΜΑΝΕΤΕΣ

Χορηγοί