• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA - Nέες μειωμένες και ασυναγώνιστες τιμές
Νέα Αγοράς 10/02/2010 - 09:26

Η Aprilia πάντα δίπλα στο κοινό της, δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα ή scooter των ονείρων τους, ακόμα πιο οικονομικά.

 

ΜΑΝΑ: Ευέλικτο και πολυχρηστικό, τo Aprilia Mana είναι η πιο εκλεπτυσμένη μοτοσυκλέτα της αγοράς. Έξυπνη, Πρωτοποριακή, Απολαυστική, είναι ένας νέος τρόπος να οδηγήσεις μια μοτοσυκλέτα χάρη στο ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ SPORTGEAR (αυτόματο και σειριακό) και τους 3 χάρτες διαχείρισης απόδοσης του κινητήρα, για οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και σύστημα γκαζιού Ride By Wire.

 

DORSODURO: Μια μοτοσυκλέτα “fun bike” που σε συνοδεύει σε όλες τις διαδρομές εντός και εκτός πόλεων. Μια μοτοσυκλέτα με επιθετικό σχεδιασμό και κορυφαίο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει τετραπίστονες δαγκάνες, υδραυλικό συμπλέκτη, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, 3 χάρτες διαχείρισης απόδοσης του κινητήρα, για οδήγηση σε όλες τις συνθήκες με σύστημα γκαζιού Ride By Wire και ψηφιακό/αναλογικό όργανο ενδείξεων, είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει, διασφαλίζοντας στο 100% την ικανοποίηση των αναβατών με «άγριες» διαθέσεις.

 

TUONO: Μια μοτοσυκλέτα θρύλος. Έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στη κατηγορία των «γυμνών» - streetfighter μοτοσυκλετών. Με 1.000 κυβικά, 137 ίππους και απαράμιλλο συνδυασμό εξοπλισμού/design, υπόσχεται να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς μοτοσικλετιστές. Είναι η μοναδική «γυμνή» μοτοσυκλέτα με τεχνολογία ram air, εξοπλισμένη με Sachs και Sowa στο κομμάτι των αναρτήσεων και τη χρυσή σειρά της Brembo στα φρένα, διαθέτοντας και το σύστημα AVDC (διπλός αντικραδασμικός άξονας) της Aprilia.

 

SCARABEO 300: Το Ιταλικό design και το μεσογειακό ταμπεραμέντο του το κάνουν να ξεχωρίζει. Εάν προσθέσουμε και την άψογη οδική συμπεριφορά, τον δυνατό (22,3 ίπποι) αλλά οικονομικό στην κατανάλωση κινητήρα του, τους μεγάλους τροχούς, τα δισκόφρενα, τους αποθηκευτικούς χώρους αλλά και τα αξεσουάρ που μπορούν να το συνοδεύσουν, τότε μιλάμε για ένα best seller.

 

SPORTCITY CUBE: Είναι το scooter που έγινε σημείο αναφοράς για την οδική του συμπεριφορά, τις επιδόσεις και τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας. Συνδυάζει την συμπεριφορά μιας μικρής μοτοσυκλέτας με όλα τα πλεονεκτήματα ενός scooter. Τροχοί μεγάλων διαστάσεων, αιχμηρό αεροδυναμικό design, φρένα και αναρτήσεις που θυμίζουν μοτοσυκλέτα και δυνατές επιδόσεις.

 

Κάντε κλικ στις εικόνες πρίν το κείμενο να δείτε τον τιμοκατάλογο...

 

Σήμερα, η Piaggio Hellas προσφέρει στο μοτοσυκλετιστικό κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο μετακίνησης, με νέες μειωμένες τιμές και όφελος μέχρι και 1.500 ευρώ δίνοντας λύσεις σε όλες τις ανάγκες με τον πιο αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο.

 

Ενημερωθείτε για τον τρόπο απόκτησης των μοντέλων και των οικονομικών προγραμμάτων μας, με μια επίσκεψη στο δίκτυο αντιπροσώπων Aprilia.

 

www.aprilia.com.grr

Επόμενο άρθρο »

Bering Lady Kelia Στα Καταστήματα Spelpet

« Προηγούμενο άρθρο

AKRAPOVIC ΕΞΑΤΜΙΣΗ KAWASAKI Z 1000 2010

Χορηγοί