• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχεται η APRILIA RSV4 R
Μια μοτοσυκλέτα που συζητιέται πολύ, από τη στιγμή που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Mugello
Νέα Αγοράς 22/02/2010 - 12:04

Με την Aprilia RSV4 R η τεχνολογία και ο μοναδικός χαρακτήρας του κινητήρα V4 που επαναπροσδιόρισε τις αγωνιστικές επιδόσεις στην πίστα, γίνονται προσιτά σε όλους τους ενθουσιώδεις οδηγούς.

 

Με την έλευση της έκδοσης R, η Aprilia RSV4 – η μοτοσυκλέτα που προκάλεσε θύελλα θέτοντας νέα στάνταρ στις αγωνιστικές επιδόσεις, τόσο στο δρόμο όσο και στις πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος SBK, είναι πλέον διαθέσιμη σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

Η RSV4 R διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά που καθιστούν το project Aprilia RSV4 τόσο ξεχωριστό: το στενό V4 κινητήρα 180 ίππων με Ride-by-Wire ολοκληρωμένη ηλεκτρονική διαχείριση, διπλά μπεκ, αγωνιστικό πλαίσιο και αναρτήσεις σε μια απόλυτα συμπαγή κατασκευή.

 

Βαφτισμένη από το Max Biaggi, η Aprilia RSV4 R είναι το τελευταίο προϊόν του project που επανέφερε την Aprilia στη κορυφή του κόσμου της μοτοσυκλέτας, τόσο στις πίστες όσο και στο δρόμο.

 

Ένα επαναστατικό σχέδιο – που ξεκίνησε από λευκό χαρτί και βασίστηκε στην εμπειρία από τις επιτυχίες στις πίστες – οδήγησε στη δημιουργία της RSV4 SBK, της μοτοσυκλέτας με την οποία ο Biaggi πέτυχε νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SΒΚ, και μιας μοτοσυκλέτας παραγωγής όπου με τη Factory έκδοσή της, αφιερώθηκε στους ενθουσιώδεις οδηγούς πίστας, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της supersport κατηγορίας.

 

Η Aprilia τώρα παρουσιάζει την RSV4 R, μια μοτοσυκλέτα γεννημένη από το ίδιο project σε μια νέα πιο προσιτή εκδοχή, με σκοπό να φέρει αυτή την κορυφαία κατασκευή πιο κοντά σε οδηγούς που θέλουν να δοκιμάσουν την τεχνολογική της υπεροχή.

 

Για να προσφέρει την ίδια αίσθηση που βιώνει και ο οδηγός αγώνων Max Biaggi στις πίστες του παγκόσμιου πρωταθλήματος SBK, η Aprilia RSV4 R διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το Superbike project τόσο ξεχωριστό:

• ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μειωμένες διαστάσεις και βάρος, ένας 65° V4 κινητήρας τόσο στενός όσο ένας δικύλινδρος, πλαίσιο με αρχιτεκτονική βασισμένη στον κινητήρα και μίνιμαλ αλλά αποτελεσματικό φέρινγκ.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ: Κορυφαία ισχύς, ροπή δικύλινδρου, σε συνδυασμό με την ομαλή απόδοση ισχύος και ελαστικότητας ενός τετρακύλινδρου σε σειρά και διπλά μπεκ ανά κύλινδρο. Τεχνικές και σχεδιαστικές λύσεις αντάξιες ενός πραγματικού αγωνιστικού πρωτότυπου.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ: Δεύτερης γενιάς Ride by Wire με πολλαπλούς χάρτες (track, sport & road).

ΠΛΑΙΣΟ: Κορυφαίες λύσεις και εδώ, σε συνέχεια της παράδοσης της Aprilia. Ο αλουμινένιος σκελετός έχει κατασκευαστεί γύρω από τον κινητήρα για μέγιστη αποτελεσματικότητα, τόσο στην πίστα όσο και στο δρόμο. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

ΙΤΑΛΙΚΟ DESIGN: Το ξεχωριστό στυλ της RSV4 R είναι αποτέλεσμα σκληρής εργασίας και προέκυψε όπως και εξελίχθηκε εξολοκλήρου στο κέντρο σχεδιασμού της Aprilia. Οι σχεδιαστικές λύσεις ενισχύουν το κορυφαίο συμπαγές σχέδιο της μοτοσυκλέτας, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στην εντυπωσιακή και μικρή ουρά της.

 

Με πλούσια εμπειρία από 33 τίτλους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, 271 νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP και 9 νίκες στα Superbikes η Aprilia εκκίνησε το RSV4 project με ένα και μόνο σκοπό: την κατασκευή της ταχύτερης μοτοσυκλέτας στην πίστα.

 

Ο κινητήρας της RSV4 R είναι ο πιο καινοτόμος και δυνατός που κατασκευάστηκε ποτέ από την Aprilia και είναι ένας από τους δυνατότερους κινητήρες διαθέσιμους σήμερα: Είναι ένας συμπαγής, 999.6cc 65° στενός V 4 κυλίνδρων κινητήρας σχεδιασμένος για τη μέγιστη ισχύ, όπου η κορυφαίου επιπέδου μηχανολογία συνδυάζεται με τις πιο προηγμένες ηλεκτρονικές λύσεις διαχείρισης κινητήρα. Ο V4 διαθέτει πολλαπλούς χάρτες με Ride by Wire τεχνολογία και κορυφαίο σύστημα ψεκασμού με διπλά μπέκ. Μια λύση που ανοίγει τα σύνορα στη διαχείριση κινητήρα με πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες προς εξέλιξη σχετικά τον έλεγχο απόδοσης της ισχύς.

 

Η Aprilia RSV4 R είναι μια γνήσια Supersport μοτοσυκλέτα φτιαγμένη για οδήγηση στην πίστα. Τόσο το πλαίσιο όσο και το ψαλίδι είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία όπως οι GP κατασκευές, με μεταβλητό πάχος και χυτά κομμάτια συνδυασμένα με πρεσσαριστά. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες, τα φρένα της Brembo brakes διαθέτουν Monobloc δαγκάνες με ακτινικές βάσεις , με ζάντες από αλουμίνιο.

 

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός, με συμπαγείς διαστάσεις, μίνιμαλ φέρινγκ (εκθέτοντας τη μηχανική του RSV4 R σε όλο της το μεγαλείο) και το τριπλό φωτιστικό σώμα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσδιορίζουν την RSV4 ως την πιο αποκλειστική μοτοσυκλέτα στον κόσμο.

 

Η Aprilia RSV4-R διατίθενται στο επίσημο δίκτυο συνεργατών Aprilia, στην τιμή των €14.900.

Επόμενο άρθρο »

Daytona 675 Special Edition & Speed Triple από την Triumph Eliofil Α.Ε

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ RX-7 GP

Χορηγοί