• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tecno Moto Racing - Κρατάμε τις τιμές
H Tecno Moto Racing ΕΠΕ μας ενημερώνει...
Νέα Αγοράς 05/03/2010 - 14:05

Η εταιρεία TECNO-MOTO αποφάσισε να μην προχωρήσει σε μετακύλιση της αύξησης του ΦΠΑ, στις τιμές όλων των προϊόντων της, ενεργώντας με κοινωνική υπευθυνότητα την οποία η παρούσα οικονομική κρίση και η κοινωνική κατάσταση επιτάσσουν.

 

Η εταιρεία θα απορροφήσει το κόστος που προκύπτει από την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ σε μια σημαντική προσπάθεια ώστε να μπορούμε όλοι μας να προσβάλουμε στο μέλλον με αισιοδοξία, εσάς τον επαγελματία, εμάς τον προμηθευτή, αλλά και τον τελικό αποδέκτη των προϊόντων που διακινούμε, τον πελάτη λιανικής.

 

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η εταιρία TECNO-MOTO γνωρίζοντας από το Μάρτιο του 2009 ότι ακολουθούν δύσκολες μέρες έκανε μείωση των τιμών -20% σε όλα τα τα προϊόντα, οι οποίες θα ισχύουν και για το 2010.

 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους συνεργάτες μας αλλά και τους τελικούς καταναλωτές για την σημαντική σας συμβολή, στην έως τώρα πορεία μας, και ευελπιστούμε ότι η επιτυχημένη αυτή συνεργασία μας θα δώσει σε όλους μας την δύναμη που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που έρχονται.

 

Εκ της Διευθύνσεως

Tecno Moto Racing ΕΠΕ

 

Επόμενο άρθρο »

Κράνος X Lite Replica Lorenzo Moon

« Προηγούμενο άρθρο

TΡΙΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ TRIUMPH

Χορηγοί