• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΙΤΑΧ ΜΑΝΕΤΕΣ από το Techo Moto
Νέα Αγοράς 18/08/2010 - 11:28

Η εταιρία ΤΙΤΑΧ μια από τις πιο γνωστές κατασκευαστικές εταιρίες ειδών μοτοσικλέτας με μανέτες Υψηλών προδιαγραφών. Σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο στην δημοκρατία της Τσεχίας κατασκευάζονται οι μανέτες ΤΙΤΑΧ με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και κορυφαία υλικά από billet αλουμίνια αεροπορικού τύπου και κατεργασία CNC.

 

Όλες οι μανέτες ΤΙΤΑΧ είναι αυστηρά πιστοποιημένες, ανθεκτικές και ελαφρές, δοκιμασμένες από τους καλύτερους οδηγούς αγώνων σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας κορυφαία αίσθηση στις αλλαγές ταχυτήτων αλλά και πλήρη έλεγχο στο φρενάρισμα της μοτοσικλέτας μας. Έχουν την δυνατότητα ρύθμισης (click to Adjust),την ώρα που οδηγούμε, ώστε να επιτυγχάνεται ο πλήρης έλεγχος τους, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αναβάτη ξεχωριστά.

 

Οι μανέτες ΤΙΤΑΧ υπάρχουν σε 3 διαφορετικούς τύπους (Racing , GP, Street Fighter), δυο μήκη (Κοντές & Μακριές καθώς και αναδιπλούμενες μόνο για αγωνιστική Χρήση) και σε 8 διαφορετικά χρώματα (Μαύρο, Ασημί, Χρυσό, Κόκκινο, Μπλε, Πράσινο, Τιτάνιο, Χρώμιο).

 

Τέλος «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΕΤΑ» που να προσφέρει τόσα πολλά και να κοστίζει μόλις 89 ευρώ, και φυσικά με το σέρβις, την υποστήριξη και την εξυπηρέτηση της εταιρίας TECNO-ΜΟΤΟ.

 

Θα τα βρείτε ετοιμοπαράδοτα στην Tecno-Moto, τον επίσημο διανομέα ΤΙΤΑΧ στην Ελλάδα στο κατάστημα μας Καλλιρρόης 12 στο Νέο Κόσμο όπως και πολλά άλλα προϊόντα για την μοτοσυκλέτα σας!!!

 

TECNO-MOTO

Τηλ.210-9242410

E-mail: sales@tecnomoto.gr

Website: www.tecnomoto.gr

Επόμενο άρθρο »

Vespa Collection

« Προηγούμενο άρθρο

AKRAPOVIC SUZUKI DL 650 V-STROM ‘04-‘10

Χορηγοί